Cu cine ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia pe care o ai

În mod cert, căsătoria este un pas important pentru fiecare dintre noi. Și cred că vorbesc în numele majorității când spun că nu este atât de ușor să găsești acea persoană potrivită alături de care ai vrea să-ți petreci restul vieții.

Cum va fi viața ta amoroasă în funcție de luna în care v-ați despărțit

Cum va fi viața ta amoroasă în funcție de luna în care v-ați despărțit

Orice femeie își dorește să își găsească sufletul pereche alături de care să își petreacă toată viața. Acest proces poate fi mai complicat, tocmai pentru că trebuie testată compatibilitate. Și când vorbim despre acest lucru ne referim, bineînțeles, la com

articol de știri Citeste mai mult

Astrologia poate fi un mijloc prin care poți afla alături de ce fel de persoană ar trebui să-ți petreci restul vieții. Însă, nu uita, atunci când relația pe care o ai funcționează, indiferent de zodia lui, acest lucru nu mai contează. Esențial este să știi ceea ce îți dorești de la un partener. Iată care este zodia cu care ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia pe care o ai:

Berbec

Berbecii sunt pregătiți să își întemeieze o familie și să-și cumpere o casă, astfel că persoana cu care ar trebui să te căsătorești ar trebui să fie un Leu. Se pare că Leii sunt partenerii perfecți atunci când vine vorba de familie. Însă, dacă ești genul care ar vrea să aibă parte și de aventură, atunci ar trebui să iei în calcul un viitor alături de Săgetător.

Taur

Firea ta relaxată și viața de familie, liniștită, ar trebui să-ți dea de înțeles că Rac-ul este cel mai potrivit pentru tine. Dacă ești genul de persoană care se dedică job-ului și ai și un spirit antreprenorial, atunci un Capricorn este ceea ce ai nevoie. Ei sunt pregătiți să te ajute și să te susțină cu orice idee de afacere ai avea.

Gemeni

Gemenilor le place foarte mult să se distreze, iar din acest motiv ai nevoie de un partener care să acționeze foarte repede, cu care să discuți lucruri interesante și să te țină departe de starea de plictiseală. Dacă îți dorești pe cineva cu adevărat fascinant, atunci un Săgetător ar fi perfect pentru tine. Însă, dacă totuși îți dorești pe cineva, doar ca și partener sexual, Vărsător-ul este cea mai bună variantă.

Află ce zodie ești în zodiacul vedic și cum îți influențează pesrsonalitatea!

Află ce zodie ești în zodiacul vedic și cum îți influențează pesrsonalitatea!

Luna este principalul reper după care sunt calculate cele 12 semne astrale din zodiacul vedic. Diferența față de zodiacul european, în care zodiile sunt calculate după Soare, este semnificativă, iar personalitatea și destinul nativilor au cu totul alte se

articol de știri Citeste mai mult