Ca focul și apa.

Nu e amuzant cum nu ne putem înțelegii cu toții? Nu mă refer asupra lucrurilor în general, ci mai mult la noi ca indivizi.

Ce calități au bărbații în funcție de zodie

Uneori întâlnești o persoană și indiferent de situație, nu poți să o placi. Nu se face chimia. Sau poate e la nivel astrologic, așa cum zodiacul și chiar horoscopul tău zilnic joacă un rol important în modul în care privim relaționarea cu ceilalți.

Apoi, sunt situațiile astea în care e dragoste la prima vedere, atât de puternică încât devine oarecum straniu și amuzant, uneori observați amândoi asta.

Ce sentiment minunat este să te înțelegi cu cineva fără să depui efort.

Astrogramele care arată compatibilitate nu sunt o informație nouă, dar astrologia este, cu siguranță, cea care îți va oferi o explicație când te înțelegi foarte bine sau prea puțin cu altcineva.

Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite într-o relaţie

Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite într-o relaţie

O relaţie este mereu o provocare pentru fiecare dintre noi. Implică trăiri, emoţii, răni nevindecate, lacrimi, bucurie. Cu o educaţie diferită, cu experienţe variate şi cu anumite caracteristici, oamenii se manifestă într-un anumit fel în contextul în car

articol de știri Citeste mai mult

Potrivit zodiacului, unii suntem făcuți să fim doar prieteni… sau mai mult. Deci, iată cu cine spune semnul tău zodiacal că ești compatibil!

BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie)

Dacă îți vei găsi o persoană în zodia Gemeni, vei fi foarte fericit. S-ar putea să te gândești că este doar o aventură „între semnele focului”, dar nu, se pare că te potrivești de minune cu Gemenii.

Următorul la rând ar fi alt membru al focului, Leul, apoi Săgetătorul și în cele din urmă, Vărsătorul. Cine s-ar fi gândit? Toată lumea te iubește, Berbecule!

TAUR (20 Aprilie – 20 Mai)

O să descoperi că cel mai bine petrecut timp este acela alături de persoane cu semnul zodiacal în Rac sau Fecioară, urmate de Capricorn și Pești.

Acestea au un efect calmator asupra ta, Taurule, și chiar dacă îți place să te contrazici în cazul ăsta doar de dragul de a face asta, atragi aceste zodii pentru că descoperi la ele gusturi și reacții similare.

GEMENI (21 Mai – 20 Iunie)

Gemeni, cei care chiar vor intimitate cu cineva în care au încredere, de cele mai multe ori își găsesc parteneri în cei născuți sub semnul Berbecului, Leului, Balanței sau Vărsătorului.

Ai „acel ceva” ce pare să atragă aceste persoane foarte tare. Îți oferă ce cauți și te acceptă așa cum ești.