Cum afli ce datorii karmice ai, in functie de data nasterii?

Vietile anterioare au puterea de a o influenta si pe cea din prezent, astfel ca poti sa stabilesti asa-numitele relatii karmice (reuniuni cu alte suflete) sau sa te trezesti cu datorii karmice pe care trebuie sa le platesti cumva. Problema apare in momentul in care nu reusesti sa descoperi care este sensul tau in viata si cum poti sa dobandesti un echilibru care sa iti permita sa ajungi la linistea sufleteasca de care ai nevoie, dar si sa scapi de multe probleme. Avand in vedere ca datoriile karmice pot bloca energiile pozitive, drumul tau in viata poate fi anevoios. Asadar, afla ce lectii trebuie sa inveti si cum poti sa repari greselile din vietile anterioare cu ajutorul datei tale de nastere!

Horoscop: Cât de greu e să-l

Horoscop: Cât de greu e să-l "prinzi", în funcţie de zodie

Bărbaţii sunt, în general, mai reticenţi când vine vorba de monogamie decât femeile, însă unele zodii îţi dau adevărate bătăi de cap din cauza fobiei de angajamente. Dacă vrei să-l potoleşti şi să-l ţii alături de tine, ar trebui să ţii cont de semnul lui

articol de știri Citeste mai mult

Afla cum se calculeaza datoriile karmice!

Avand in vedere ca numerologia are secretele ei, si data nasterii are o semnificatie aparte in destinul tau. Cu ajutorul ei, poti descoperi ce trebuie sa realizezi in aceasta viata, pentru a trece la un alt nivel spiritual.

A, B, C - reprezinta datele tale de nastere
D - reprezinta destinul tau si suma numerelor din data de nastere
K - reprezinta datoriile karmice si se calculeaza dupa formula B(ziua nasterii) - 1.

De exemplu, daca data nasterii tale ar fi 21.11.1977, ar trebui sa urmezi urmatorii pasi: B - 21, A - 11, C - 1977. Iar pentru D aduni toate cifrele: 21+11+1977 = 2009 = 2+0+0+9 = 11= 1+1 = 2 (care reprezinta numarul incercarilor grele pe care le vei avea de infruntat). Pe unele poate le-ai depasit deja, iar altele iti vor fi presarate pe parcurs. Mai departe, vei calcula si datoriile karmice: K are formula B-1, adica 21-1 = 20 = 2+0=2 (rezultatul final).

Topul celor mai puternice semne zodiacale! Află dacă te numeri printre ele!

Topul celor mai puternice semne zodiacale! Află dacă te numeri printre ele!

Dintre cele 12 semne zodiacale, cinci sunt considerate a fi cele mai puternice. Află dacă te numeri printre ele sau care dintre persoanele apropiate ţie domină pe toate planurile.

articol de știri Citeste mai mult

Este necesar sa aduni suma finala pentru a ajunge la o cifra de la 1 la 9, 11 sau 22, deoarece ele au un anumit nivel de energie. Persoanele nascute pe data de intai a lunii nu mai trebuie sa calculeze formula de mai sus, pentru ca numarul lor pentru datoriile karmice este 1.

Afla cum iti influenteaza datoriile karmice viata actuala!

Cifra 1

In dreptul literei K ai obtinut cifra 1? Intr-o viata anterioara nu ai reusit sa fii independenta si sa dai un curs important vietii tale, desi ti-ai dorit mult acest lucru. Te-ai atasat atat de mult de visele tale anterioare, incat acum va trebui sa inveti sa iti conduci singura viata si sa nu-i mai lasi pe altii sa-ti sugrume idealurile.

Cifra 2

Intuitia nu a fost punctul tau forte in trecut, iar acum va trebui sa iti ascuti simturile pentru a progresa la un alt nivel. Este momentul sa inveti treptat sa-ti asculti vocea interioara si sa te concetrezi pentru a descoperi mesajele ei.

Cifra 3

Nu te-ai bucurat suficient de vietile tale anterioare si ai ratat multe lucruri din cauza fricii de viitor. Acum va trebui sa iti reglezi datoriile karmice, sa-ti deschizi mai mult inima si sa stabilesti un echilibru. Diferentiaza momentele in care trebuie sa fii serioasa de cele in care ar trebui sa te distrezi.