Cum afli ce datorii karmice ai, in functie de data nasterii?

Vietile anterioare au puterea de a o influenta si pe cea din prezent, astfel ca poti sa stabilesti asa-numitele relatii karmice (reuniuni cu alte suflete) sau sa te trezesti cu datorii karmice pe care trebuie sa le platesti cumva. Problema apare in momentul in care nu reusesti sa descoperi care este sensul tau in viata si cum poti sa dobandesti un echilibru care sa iti permita sa ajungi la linistea sufleteasca de care ai nevoie, dar si sa scapi de multe probleme. Avand in vedere ca datoriile karmice pot bloca energiile pozitive, drumul tau in viata poate fi anevoios. Asadar, afla ce lectii trebuie sa inveti si cum poti sa repari greselile din vietile anterioare cu ajutorul datei tale de nastere!

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Acumularea neimplinirilor karmice poate fi evitata usor daca incerci sa afli in ce zodie s-a nascut sufletul tau pereche si care sunt semnele zodiacale alaturi de care nu vei gasi niciodata fericirea.

articol de știri Citeste mai mult

Afla cum se calculeaza datoriile karmice!

Avand in vedere ca numerologia are secretele ei, si data nasterii are o semnificatie aparte in destinul tau. Cu ajutorul ei, poti descoperi ce trebuie sa realizezi in aceasta viata, pentru a trece la un alt nivel spiritual.

A, B, C - reprezinta datele tale de nastere
D - reprezinta destinul tau si suma numerelor din data de nastere
K - reprezinta datoriile karmice si se calculeaza dupa formula B(ziua nasterii) - 1.

De exemplu, daca data nasterii tale ar fi 21.11.1977, ar trebui sa urmezi urmatorii pasi: B - 21, A - 11, C - 1977. Iar pentru D aduni toate cifrele: 21+11+1977 = 2009 = 2+0+0+9 = 11= 1+1 = 2 (care reprezinta numarul incercarilor grele pe care le vei avea de infruntat). Pe unele poate le-ai depasit deja, iar altele iti vor fi presarate pe parcurs. Mai departe, vei calcula si datoriile karmice: K are formula B-1, adica 21-1 = 20 = 2+0=2 (rezultatul final).

Cat esti de periculos in functie de zodie

Cat esti de periculos in functie de zodie

Potrivit FBI, unele zodii sunt mai predispuse să comită infracţiuni decât altele. Tu cât eşti de periculos în funcţie de zodia ta?

articol de știri Citeste mai mult

Este necesar sa aduni suma finala pentru a ajunge la o cifra de la 1 la 9, 11 sau 22, deoarece ele au un anumit nivel de energie. Persoanele nascute pe data de intai a lunii nu mai trebuie sa calculeze formula de mai sus, pentru ca numarul lor pentru datoriile karmice este 1.

Afla cum iti influenteaza datoriile karmice viata actuala!

Cifra 1

In dreptul literei K ai obtinut cifra 1? Intr-o viata anterioara nu ai reusit sa fii independenta si sa dai un curs important vietii tale, desi ti-ai dorit mult acest lucru. Te-ai atasat atat de mult de visele tale anterioare, incat acum va trebui sa inveti sa iti conduci singura viata si sa nu-i mai lasi pe altii sa-ti sugrume idealurile.

Cifra 2

Intuitia nu a fost punctul tau forte in trecut, iar acum va trebui sa iti ascuti simturile pentru a progresa la un alt nivel. Este momentul sa inveti treptat sa-ti asculti vocea interioara si sa te concetrezi pentru a descoperi mesajele ei.

Cifra 3

Nu te-ai bucurat suficient de vietile tale anterioare si ai ratat multe lucruri din cauza fricii de viitor. Acum va trebui sa iti reglezi datoriile karmice, sa-ti deschizi mai mult inima si sa stabilesti un echilibru. Diferentiaza momentele in care trebuie sa fii serioasa de cele in care ar trebui sa te distrezi.