Cum arată Iadul pentru zodii

Viața de apoi este un mister pentru toată lumea, așa că este firesc să stârnească teamă în sufletele noastre într-o oarecare măsură. Nu știm cum arată Raiul ori Iadul, dar cu siguranță știm care ar fi cele mai intense plăceri și cele mai mari chinuri. În funcție de semnul zodiacal care îți influentează personalitatea, află cum arată infernul pentru tine.

Ce înseamnă dragostea pentru tine, în funcție de zodia ta

Ce înseamnă dragostea pentru tine, în funcție de zodia ta

Ne străduim să definim iubirea dintotdeauna, însă asta înseamna un lucru complet diferit pentru fiecare persoană în parte. Știm că acest sentiment există dintotdeauna, însă are o reprezentare diferită, iar astrele ne pot arăta ce înseamnă pentru fiecare.

articol de știri Citeste mai mult

Iadul – prin ochii zodiilor


Berbec


Știi că Iadul reprezintă locul în care sufletele suferă pentru păcatele pe care le-au comis pe pământ, dar sigur trebuie să fie și ceva distracție pe acolo. Cel puțin așa speri... Poți să suporți cazanele cu smoală și căldura mare, dar nu poți să faci față plictiselii. Cea mai cruntă pedeapsă pentru tine ar fi monotonia pe vecie.

Taur


Cum arată Iadul pentru Tauri? Ei bine, nativii născuți în această zodie ar putea fi torturați cu toate preparatele culinare care nu le-au ieșit bine. Dar cel mai mare chin ar fi să aibă în fața ochilor cele mai gustoase mâncăruri, iar ei să nu le poată gusta din cauza faptului că nu ar avea gură.

Gemeni


Dacă vrei să trimiți un reprezentant al zodiei Gemeni în Iad, alege un nivel al infernului în care nu există alcool. Acesta ar fi cel mai mare chin la care ar putea fi supus pentru eternitate. Lipsa băuturilor alcoolice este pedeapsa care se aplică pentru păcatul capital. Dacă Gemenii ar fi amenințați cu acest lucru, cu siguranță ar spune mai multe rugăciuni pe zi pentru iertare.

Cum sa te impaci cu fostul/fosta, in functie de zodia sa

Cum sa te impaci cu fostul/fosta, in functie de zodia sa

Despatirile sunt de fiecare data foarte dificile si de multe ori regretam, in prima faza, ca am renuntat la o relatie care ne-a adus aproape absolut tot ce ne-am dorit. Tocmai de aceea de multe ori am dori sa stim care este cea mai buna cale pentru a fac

articol de știri Citeste mai mult