Cum arată Iadul pentru zodii

Viața de apoi este un mister pentru toată lumea, așa că este firesc să stârnească teamă în sufletele noastre într-o oarecare măsură. Nu știm cum arată Raiul ori Iadul, dar cu siguranță știm care ar fi cele mai intense plăceri și cele mai mari chinuri. În funcție de semnul zodiacal care îți influentează personalitatea, află cum arată infernul pentru tine.

Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

În Grecia Antică, horoscopul era determinat de zeități, fiecare zodie fiind reprezentată de unul dintre cei 12 zei ai Olimpului. Citeşte întreaga ştire: Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

articol de știri Citeste mai mult

Iadul – prin ochii zodiilor


Berbec


Știi că Iadul reprezintă locul în care sufletele suferă pentru păcatele pe care le-au comis pe pământ, dar sigur trebuie să fie și ceva distracție pe acolo. Cel puțin așa speri... Poți să suporți cazanele cu smoală și căldura mare, dar nu poți să faci față plictiselii. Cea mai cruntă pedeapsă pentru tine ar fi monotonia pe vecie.

Taur


Cum arată Iadul pentru Tauri? Ei bine, nativii născuți în această zodie ar putea fi torturați cu toate preparatele culinare care nu le-au ieșit bine. Dar cel mai mare chin ar fi să aibă în fața ochilor cele mai gustoase mâncăruri, iar ei să nu le poată gusta din cauza faptului că nu ar avea gură.

Gemeni


Dacă vrei să trimiți un reprezentant al zodiei Gemeni în Iad, alege un nivel al infernului în care nu există alcool. Acesta ar fi cel mai mare chin la care ar putea fi supus pentru eternitate. Lipsa băuturilor alcoolice este pedeapsa care se aplică pentru păcatul capital. Dacă Gemenii ar fi amenințați cu acest lucru, cu siguranță ar spune mai multe rugăciuni pe zi pentru iertare.

TOP 6 ZODII CARE TREBUIE SA-SI SCHIMBE MODUL DE A GANDI

TOP 6 ZODII CARE TREBUIE SA-SI SCHIMBE MODUL DE A GANDI

Cele 6 zodii care mai au de lucrat la modul in care privesc viata!

articol de știri Citeste mai mult