Cum flirtezi in functie de zodie. Cat de bine stapaneste zodia ta arta seductiei

N-ai idee daca te afli sub semnul zodiacal prielnic pentru flirt? Sau poate vrei doar sa iti dai seama care este strategia baiatului de care iti place pentru a te aborda? Afla caracteristicile fiecarei zodii si afla cat de bine stapanesti arta seductiei, potrivit astrelor.

Casnicia in functie de zodie

Casnicia in functie de zodie

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cu cine te casatoresti! Aceasta ar putea fi o reinterpretare de actualitate a vechiului si cunoscutului proverb. Caracterul impulsiv ori cel dispus la compromisuri, firea orgolioasa sau incapatanarea pot influenta casn

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Berbecii nu vor sa-si iroseasca timpul, sa se gandeasca la o strategie de cucerire, asa ca trec direct la fapte. Daca un Berbec te place, vei afla acest lucru imediar. Atentie insa la semnalele pe care ti le transmite pentru ca, dincolo de impulsivitate, are si o mare frica de esec. Astfel, daca iti place, nu incerca sa te joci, ci spune-i direct.

Sfat: Daca te afli sub acest semn zodiacal, incearca sa te temperezi putin. Vei avea mai mult de castigat asa.

Taur

Barbatilor din zodia Taur le place ca totul sa iasa perfect, asa ca trebuie sa ai rabdare cu ei. Uneori, poti face chiar tu prima miscare, daca lui ii ia prea mult timp sa treaca la fapte. Tocmai pentru ca ii ia un timp sa actioneze, ai putea crede ca nu e interesat chiar daca te place foarte mult.

Sfat: Daca te-ai nascut in zodia Taurului, ar trebui sa gandesti mai putin si sa actionezi mai mult, altfel risti ca situatia sa se schimbe in defavoarea ta si sa iti pierzi sansa. E in regula sa fii precaut, insa uneori trebuie sa te arunci cu capul inainte si sa speri ca lucrurile vor iesi bine, in favoarea ta.

Horoscopul Vieții de Apoi: ce te așteaptă după moarte

Horoscopul Vieții de Apoi: ce te așteaptă după moarte

Indiferent de credințele noastre, ne place să considerăm că moartea nu e capătul drumului , ci un nou început. Nu te teme, însă, azi nu vom discuta despre orientarea religioasă și nici nu vom aborda concepte filosofice dificile, ci te provocăm să privești

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Flirtul pentru persoanele ce se afla sub acest semn zodiacal este ca un joc in care inainteaza doi pasi, dar dau inapoi trei. Uneori flirteaza cu tine si crezi ca totul este in regula intre voi, insa a doua zi te ignora sau se prefac ca nici nu ati fi avut acele momente speciale. Pentru unii sunt fascinanti, pentru altii alunecosi. Daca iti place o persoana sub acest semn zodiacal, inarmeaza-te cu rabadre. In final, va merita caci te vei obisnui cu stilul lui si poate chiar iti va placea pentru ca te tine mereu ancorata in relatie.

Sfat: Daca esti in zodia Gemeni, incearca sa lasi jocurile deoparte, mai ales cand chiar te atrage persoana respectiva. Comportamentul acesta este derutant si e posibil sa dai peste cineva care iti va interpeta gresit modul de a actiona.