Rac

Cu acest semn zodiacal trebuie sa ai mare grija pentru ca ii este foarte teama de respingere. Daca nativul acestui semn alege sa te abrodeze, inseamna ca i-ai atras atentia cu adevarat. Foarte timid, nu va actiona intr-un mod direct, insa daca esti atenta la detalii, iti vei da seama ca te place.

Sfat: Racilor le este recomandat sa nu priveasca respingerea ca pe un lucru atat de tragic. Un raspuns negativ poate sa nu aiba legatura directa cu tine, ci cu ceea ce isi doresre cealalata persoana de la o elgatura amoroasa. Ar fi plictisitor daca ai dobandi lucrurile fara niciun fel de efort, nu-i asa?

PREVIZIUNI 2019, ca acum 30 ani: Ce aduce durul SATURN, planeta KARMEI, in Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumeste!

PREVIZIUNI 2019, ca acum 30 ani: Ce aduce durul SATURN, planeta KARMEI, in Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumeste!

PREVIZIUNI 2019. Saturn este cea de-a sasea planeta de la Soare si are nevoie intre 28 si 30 ani pentru a face o revolutie completa in jurul Soarelui. In fiecare an, Saturn intra in miscare retrograda pentru aproximativ 5 luni, asa cum a fost si in acest

articol de știri Citeste mai mult

Leu

Daca un Leu te place, vei sti acest lucru imediat.Nativul din aceasta zocie n-are nici cea mai mica intentia de a-si ascunde sentimentele si nu ii e teama de o abordare directa. Pentru el, flirtul este mai mult o competitie in care vrea sa fie cel mai bun. Va aprecia daca tu vei avea raspunsuri interesante si cu siguranta va dori sa continue daca il intrigi.

Sfat: Draga Leule, putin mister nu ar strica intr-o viitoare relatie. Unele semne zodiacale nu apreciaza acest tip direct al tau de abordare, ba chiar sunt inspaimantate de o atitudine atat de franca. Incarca sa ai mai multa rabdare sa descoperi persoana care ti-a captat interesul.

Fecioara

Daca ii place de cineva, Fecioara se va manifesta in consecinta. Nativii acestei zodii sunt experti in citirea limbajului trupului si, daca semnele ii sunt favorabile, nu vei mai scapa de ei. Uneori pot fi indiscreti pentru ca au multa incredere in ei insisi.

Sfat: Daca te-ai nascut in zodia Fecioarei, incearca un stil de flirt mai putin agresiv. Desi ti-ai dat seama ca si persoana celaalta te place, las-o si pe ea sa iti arate cum si ce simte pentru tine.

Trei zodii care te ridică și trei zodii care te coboară în dragoste

Trei zodii care te ridică și trei zodii care te coboară în dragoste

Întâlnești în viață oameni care te ajută să descoperi tot ce este mai bun și mai frumos în tine, ridicându-ți fără nicio îndoială nivelul. Dar la fel de bine destinul îți presară în cale și oameni care îți otrăvesc sufletul și care te fac să îți dorești s

articol de știri Citeste mai mult