Balanta

Acest semn zodiacal este plin de empatie si va incerca sa te faca pe tine sa te simti bine daca te place. Il intereseaza foarte mult parerea ta si iti va examina atent reactiile, pentru a invata cum sa-ti satisfaca dorintele. Este foarte carismatic si uneori chiar romantic.

Sfat: Draga Balanta, uu pune mereu parerea celeilalte persoaea pe planul intai. Cel mai important e cum esti tu cu adevarat, nu cum te vede restul lumii. Incearca sa iti acorzi si tie atentie pentru ca aceasta atitudine iti va oferi mai multa incredere si te va face mai irezistibila.

Personalitatea ta ascunsă în zodiacul lui Jung

Personalitatea ta ascunsă în zodiacul lui Jung

Una dintre multele teorii pe Carl Gustav Jung ni le-a oferit în psihologie se referă și la latura ascunsă a personalității fiecăruia dintre noi. De la Jung ”citire” tema secretelor pe care le ascunde fiecare persoană în propriul sine nu a mai reprezentat

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion

Scorpionii sunt foarte indrazneti. Te pot lua prin surprindere facandu-ti un compliment sau iti pot fura chiar un sarut fix cand te astepti mai putin. Ei uu un stil de a flirta foarte deschis si atrag foarte mult pentru ca au o carisma careia foarte putine persoane ii pot rezista.

Sfat: Nu te grabi, Scorpionule! Lasa lucrurile sa mearga de la sine si asteapta si feedback din partea persoanei care te intereseaza. Nu este necesar sa faci tu toata treaba.

Sagetator

Nativii din aceasta zodie nu inteleg importanta flirtului. Prefera sa spuna lucrurilor pe nume si, daca incerci sa faci jocuri cu ei, s-ar putea sa ramai sa te joci singura. Sunt foarte nerabdatori, iar daca au impresia ca ii refuzi, nu vor mai incerca sa iti intre in gratii.

Sfat: Daca la inceputul relatiei nu incercati sa va tachinati sau sa va jucati de-a “hard to get”, atunci cand o vei mai putea face? Draga Sagetator, unele persoane considera ca inceputul este cea mai frumoasa parte a relatiei tocmai pentru ca exista aceasta tachinare dintre parteneri.

Zodiile și iubirea – cum se comportă fiecare zodie atunci când este îndrăgostită

Zodiile și iubirea – cum se comportă fiecare zodie atunci când este îndrăgostită

Știai că relațiile pot fi afectate de semnul tău zodiacal? Dacă vrei să te cunoști mai bine și ești dornică să înțelegi de ce este atât de greu să găsești bărbatul potrivit, citește în continuare.

articol de știri Citeste mai mult