Capricorn

Capricornii iau in calcul fiecare posibilitate inainte de a incepe sa flirteze. Se gandesc de doua ori inainte de a spune ceva si, intuitivi din fire, iti anticipeaza raspunsul. Un nativ al acestei zodii va lua in calcul atat posibilitatile in care flirtul va avea succes, precum si una in care joaca nu va duce nicaieri. Trebuie sa ai putina rabdare cu el pentru ca se misca lent. Ii place incet, dar sigur.

Sfat: Daca te-ai nascut sub semnul Capricornului, incearca sa traiesti la maximum momentul. Nu te gandi la viitor, caci nu vei fi cu totul prezent in timp real daca deja faci planuri. Vei avea ocazia sa analizezi gesturile mai tarziu, cand vei avea ocazia sa cantaresti ceea ce ti se intampla.

Modul în care îşi arată recunoştinţa fiecare semn zodical

Modul în care îşi arată recunoştinţa fiecare semn zodical

"Mulţumesc" este un cuvânt simplu pe care majoritatea persoanelor îl folosesc pentru a-şi exprima aprecierea. Cu toate acestea, există o categorie de oameni care îşi arată recunoştinţa prin fapte şi gesturi discrete, pe care nu mereu le vei interpreta cor

articol de știri Citeste mai mult

Varsator 

Este greu sa iti dai seama cand un Varsator flirteaza. Acesta se comporta la fel si in cazul prieteniilor, si cand isi doreste o legatura amoroasa. Cu un nativ al acestei zodii indicat este sa mergi la risc. Totusi, poti incerca sa ii analizezi gesturile daca nu iti poti da seama din vorbele sale ce are de gand.

Sfat: Draga Varsator, este in regula sa fii prietenos cu toata lumea, insa trebuie sa intelegi ca poti pierde ocazii daca nu depui un mic effort intr-ale amorului. Persoana care iti place ar trebui sa fie tratata mai atent. Atunci cand isi va da seama daca si ea simte la fel, se va intalni cu tine la jumatatea cararii. Nu o lasa sa parcurga singura drumul.

Pesti 

Semnul acesta zodiacal este cel mai romantic. Ii place sa faca complimente, dar si sa se simta apreciat. Fiind un romantic incurabil, un Peste se poate descuraja usor daca simte ca exista posibilitatea sa nu raspunzi initiativelor lui. Astfel, inarmeaza-te cu rabdare si incearca sa ii indeplinesti pe cat posibil dorintele romantice. Pestii sunt extrem de atragatori prin felul lor de a fi, insa uneori pot da o impresie gresita.

Sfat: Daca te-ai nascut sub acest semn zodiacal, diferentiaza lumea reala de cea a basmelor. Incearca sa fii un pic mai ancorata in realitate pentru ca asteptarile sa nu iti fie ranite.

Ce calități au bărbații în funcție de zodie

sursa: