Cum poti afla rapid in ce zodie s-a nascut interlocutorul tau?

V-a ghicit cineva pana acum zodia in care sunteti? Unele persoane au un dar innascut pentru acest lucru. Ele se ghideaza, printre altele, dupa aspectul fizic si dupa reactiile emotionale ale cuiva. Astazi va invitam sa descoperiti cum puteti face diferenta intre nativi, dupa caracteristicile principale ale zodiilor. Desigur, fiecare persoana este unica si poate fi influentata in comportament si de ascendent insa exista catev indicii pretioase care pot arata in ce zodie s-a nascut interlocutorul. Fiecare zodie are anumite trasaturi de baza pe care le puteti observa asupra cunoscutilor vostri si cu cat mai multe comparatii si analize veti face cu atat mai repede va veti perfectiona.

Care e obsesia zodiei tale?

Care e obsesia zodiei tale?

Stim cu totii cum sta treaba cu zodiile: unele caracteristici ti se potrivesc, altele nu. Dar esti de acord cu faptul ca fiecare om are obsesiile lui, nu? O fixatie, ceva mai sau mai putin distructiv de care nu poate scapa. Tu stii care e obsesia ta? Pent

articol de știri Citeste mai mult

Cum poti ghici in ce zodie se afla cineva

Berbec - pasional in discursuri si are pareri foarte bine conturate

Berbecii vorbesc de cele mai multe fara sa vrea peste voi si au pareri foarte bine conturate. Sunt usor de recunoscut pentru ca sunt foarte pasionali in discursurile lor si afirma intotdeauna cu convingere. In acelasi timp, ei nu cred intotdeauna ce spun insa au obiceiul sa afirme jumatati de adevaruri doar de dragul conversatiei. Din punct de vedere fizic, se spune ca Berbeci au nasul usor indreptat in jos si urechi cu margini aproape perfecte.

Taur - este sarcastic si manierat

Taurii vorbesc foarte clar si deseori sunt sarcastici insa fac acest lucru fara dram de rautate, ci mai degraba doar sa anime conversatia. Au un anumit aer clasic in jurul lor obtinut, pe de-o parte, din manierele impecabile si pe de cealalta parte din romantismul nativ al zodiei lor. Taurii se nasc cu gaturi lungi si barbii rotunde, deci pot poza in cataloage pentru bijuterii si produse cosmetice.

Gemeni - ii place sa fie in centrul atentiei, este increzator si vorbeste mult

Nativii acestei zodii sunt foarte expresivi si in permanenta miscare. Sunt foarte crativi, vorbesc mult si cu incredere. In plus, le face placere sa se afle in centrul atentiei. Au brate si degete lungi, care le dau in timpul mersului o eleganta de dansatori. Mai mult de atat, au picioare foarte bine conturate, aproape sculpturale. Gemenii nu sunt neaparat manechine sau fotomodele, dar au acel ceva deosebit exprimat deseori prin rafinament vestimentar.

Rac - pare timid si mereu preocupat de ceva

Cei nascuti in semnul Racului sunt vesnic preocupati de cate ceva. Acest lucru nu inseamna intotdeauna ca sunt implicati in 10 proiecte concomitent. In cazul lor, mai degraba este vorba de o forma de aparare. In aceasta maniera, ei incearca sa isi ascunda temerile si nesiguranta. De asemenea persoanele nascute vara tind sa aiba tenul si parul perfect, cu o stralucire anume, precum Racii, care au o expresie a fetei de copil nevinovat cu nasul mic si usor curbat in sus si despre care se poate spune literalmente ca merg cu nasul pe sus.

Sfaturi pentru zodii de la astre

Sfaturi pentru zodii de la astre

Astrologia este un domeniu foarte complicat, atât din punct de vedere matematic, cât și filosofic. Doar persoanele care au o capacitate mare de înțelegere a semnelor astrale pot interpreta aceste fenomene și ne pot oferi informații valabile și ghidare spi

articol de știri Citeste mai mult