Cum îți arată că te iubește, în funcție de zodie

Pentru băieți nimic nu pare a fi mai greu, decât manifestarea emoțiilor, așa că nici nu e de mirare că, la vârste fragede, aceștia își arată afecțiunea față de fetițe trăgându-le de codițe. Dar cum își dezvăluie sentimentele, la maturitate, nativii fiecărei zodii? Descoperă în continuare!

Horoscopul Tibetan şi mesajele lui ascunse

Horoscopul Tibetan şi mesajele lui ascunse

Este una dintre cele mai vechi interpretări zodiacale şi se bazează pe cele 12 căi ale înţelepciunii din cultura tibetană. Se spune că, în viaţa sa, fiecare persoană are o sarcină karmică, pe care trebuie să o ducă la bun sfârşit înainte de a-şi încheia v

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Nativul acestei zodii nu se învârte în jurul cozii,așa că,dacă te place,cel mai probabil,va veni,pur și simplu,să îți spună. Dacă vrea să țină secret acest lucru,de teamăcă îl refuzi sau că nu ești disponibilă,îl vei vedea agitat în preajma ta,așa că poți face tu primul pas.

Taur


Este un tip tradițional,convențional,deci,dacă i-ai căzut cu tronc,te va urmări folosindu-se de trucuri de modă veche. Pune întrebări,în stânga și în dreapta,despre culoarea ta preferată,florile sau alimentele care îți plac cel mai mult și va începe să îți trimită la birou cutii cu bomboane și bilețele de dragoste anonime.

Gemeni


Este expert la flirtatși la spus vorbe care să te dea pe spate. Mintea îi este mereu alertă și activă și îi place să vorbescă mult,cu oricine și despre orice. Un semn că ești mai specială decât restul? Trece peste conversațiile uzuale și îți pune întrebări personale.