Cum își controlează fiecare zodie emoțiile

Știai că toate semnele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, sunt cele mai bune atunci când vine vorba de menținerea sub control a emoțiilor? În schimb, semnele de apă și cele de foc sunt foarte emotive și, uneori, sentimentele sunt mai puternice decât rațiunea. Iată cum își exprimă fiecare zodie emoțiile!

Cum te va părăsi, în funcție de zodie

Cum te va părăsi, în funcție de zodie

Există multe lucruri la care renunțăm în viață: job, mașină, casa părintească, orașul în care trăim... însă nimic nu poate fi mai dureros decât încheierea unei relații și momentul în care suntem părăsite. Totuși, sfârșitul unei povești de amor nu trebuie

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Nativii Berbec își pot controla emoțiile, dar în general nu o fac. Le place să le iasă în evidență sentimentele – consideră că asta îi face fericiți.

În plus, ei găsesc o bucurie în tot ce li se întâmplă în fiecare zi.

Taur


Persoanele născute în zodia Taur sunt încăpățânate și nu le place să își arate emoțiile, dacă nu este necesar.

Ele sunt mai preocupate de atingerea obiectivelor și ambițiilor lor, convingându-se singure că pur și simplu nu e momentul să simtă nimic. 

Ce destin te așteaptă în funcție de planeta care îți guvernează zodia

Ce destin te așteaptă în funcție de planeta care îți guvernează zodia

Destinul ni-l facem cu mâna noastră: este o filosofie optimistă în care toate femeile independente și puternice cred cu tărie. Cu toate acestea, soarta ne este făurită și prin prisma personalității, a setului de defecte și a calităților pe care le-am prim

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Gemenii își pot controla foarte bine emoțiile, reușind să-și ascundă sentimentele adevărate.

Acești nativi au ceea ce pare să fie o atitudine ”ridică-te și mergi mai departe” în exterior, mai ales când este vorba de alți oameni.