Cum își controlează fiecare zodie emoțiile

Știai că toate semnele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, sunt cele mai bune atunci când vine vorba de menținerea sub control a emoțiilor? În schimb, semnele de apă și cele de foc sunt foarte emotive și, uneori, sentimentele sunt mai puternice decât rațiunea. Iată cum își exprimă fiecare zodie emoțiile!

Experientele vietilor trecute si zodia ta actuala

Experientele vietilor trecute si zodia ta actuala

Despre reîncarnare vorbeşte filosofia orientală, dar o fac şi astrologii. Karma reprezintă experienţa trecută, dar şi bagajul cu care venim în această viaţă şi care ne poate ajuta sau nu. Karma negativă înseamnă tot ce am greşit sau n-am reuşit să îndepli

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Nativii Berbec își pot controla emoțiile, dar în general nu o fac. Le place să le iasă în evidență sentimentele – consideră că asta îi face fericiți.

În plus, ei găsesc o bucurie în tot ce li se întâmplă în fiecare zi.

Taur


Persoanele născute în zodia Taur sunt încăpățânate și nu le place să își arate emoțiile, dacă nu este necesar.

Ele sunt mai preocupate de atingerea obiectivelor și ambițiilor lor, convingându-se singure că pur și simplu nu e momentul să simtă nimic. 

Sufletele pereche din zodiac care vor face ca dragostea să reziste pentru totdeauna

Sufletele pereche din zodiac care vor face ca dragostea să reziste pentru totdeauna

Atunci când ești într-o relație serioasă, este imposibil să nu te întrebi dacă ești alături de sufletul tău pereche. Astrologia te poate ajuta și de data aceasta, așa că îți prezentăm zodiile care pot fi suflete pereche și pot forma cele mai puternice rel

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Gemenii își pot controla foarte bine emoțiile, reușind să-și ascundă sentimentele adevărate.

Acești nativi au ceea ce pare să fie o atitudine ”ridică-te și mergi mai departe” în exterior, mai ales când este vorba de alți oameni.