Cum își controlează fiecare zodie emoțiile

Știai că toate semnele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, sunt cele mai bune atunci când vine vorba de menținerea sub control a emoțiilor? În schimb, semnele de apă și cele de foc sunt foarte emotive și, uneori, sentimentele sunt mai puternice decât rațiunea. Iată cum își exprimă fiecare zodie emoțiile!

Ce putere magica ai in functie de zodie

Ce putere magica ai in functie de zodie

Se stie ca oamenii nu isi folosesc creierul la capacitate maxima, ceea ce explica faptul ca unele persoane par sa aiba abilitati paranormale, iar altele nu. Pana la urma, nu stim prea multe despre potentialul nostru, insa se pare ca avem anumite talente

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Nativii Berbec își pot controla emoțiile, dar în general nu o fac. Le place să le iasă în evidență sentimentele – consideră că asta îi face fericiți.

În plus, ei găsesc o bucurie în tot ce li se întâmplă în fiecare zi.

Taur


Persoanele născute în zodia Taur sunt încăpățânate și nu le place să își arate emoțiile, dacă nu este necesar.

Ele sunt mai preocupate de atingerea obiectivelor și ambițiilor lor, convingându-se singure că pur și simplu nu e momentul să simtă nimic. 

Leacul minune pentru fiecare zodie in parte! Vezi planta care iti e predestinata

Leacul minune pentru fiecare zodie in parte! Vezi planta care iti e predestinata

Se spune ca semnul zodiacal sub care ne-am nascut ne influenteaza chiar si sensibilitatile noastre de sanatate de pe parcursul intregii vieti. Iata la ce boli esti predispus in functie de zodie si care planta de leac ti se potriveste:, dictat tot de el, a

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Gemenii își pot controla foarte bine emoțiile, reușind să-și ascundă sentimentele adevărate.

Acești nativi au ceea ce pare să fie o atitudine ”ridică-te și mergi mai departe” în exterior, mai ales când este vorba de alți oameni.