Cum îţi dai seama că iubitul te înşală, în funcţie de zodie

Se spune că nici măcar nu îţi poate ajunge o viaţă întreagă ca să cunoşti cu adevărat un om. Cred că un om care nu e de încredere se simte şi se vede de la o poştă. Un om fals se remarcă întotdeauna prin caracterul lui aparte, dar ca să îţi poţi da seama la ce anume să te aştepţi din partea iubitului tău, noi îţi putem oferi câteva sugestii în funcţie de fiecare zodie.

Cum îți dai seama că nu te mai iubește în funcție de zodie

Cum îți dai seama că nu te mai iubește în funcție de zodie

Pentru cei mai mulți dintre bărbați, nu e nevoie de cuvinte pentru a ști că nu mai ai loc în inima lor. Cu intuiția noastră feminină, realizăm dintr-o simplă privire că, din păcate, am pierdut poziția fruntașă din viața partenerului. Sunt însă și tipi sub

articol de știri Citeste mai mult

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În cazul Berbecilor, este uşor să vă dați seama dacă vă înşală sau nu, deoarece în momentul în care vă îndoiți de fidelitatea lor și începeți să îi stresați cu întrebări, aceștia devin agitați și nervoși, semn că au ceva de ascuns.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii au caractere sincere, sunt siguri pe ei înșiși. Însă, dacă devin agitaţi fără niciun motiv, înseamnă că e ceva putred la mijloc.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt persoane de obicei deschise, cărora nu le este ruşine să vorbească despre un anumit subiect. Dacă refuză să vă răspundă la întrebările despre o eventuală infidelitate, aceştia încearcă să schimbe subiectul şi să treacă mai departe.