Cum îţi dai seama că iubitul te înşală, în funcţie de zodie

Se spune că nici măcar nu îţi poate ajunge o viaţă întreagă ca să cunoşti cu adevărat un om. Cred că un om care nu e de încredere se simte şi se vede de la o poştă. Un om fals se remarcă întotdeauna prin caracterul lui aparte, dar ca să îţi poţi da seama la ce anume să te aştepţi din partea iubitului tău, noi îţi putem oferi câteva sugestii în funcţie de fiecare zodie.

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă,e posibil să

articol de știri Citeste mai mult

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În cazul Berbecilor, este uşor să vă dați seama dacă vă înşală sau nu, deoarece în momentul în care vă îndoiți de fidelitatea lor și începeți să îi stresați cu întrebări, aceștia devin agitați și nervoși, semn că au ceva de ascuns.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii au caractere sincere, sunt siguri pe ei înșiși. Însă, dacă devin agitaţi fără niciun motiv, înseamnă că e ceva putred la mijloc.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt persoane de obicei deschise, cărora nu le este ruşine să vorbească despre un anumit subiect. Dacă refuză să vă răspundă la întrebările despre o eventuală infidelitate, aceştia încearcă să schimbe subiectul şi să treacă mai departe.