Pentru cei mai mulți dintre bărbați, nu e nevoie de cuvinte pentru a ști că nu mai ai loc în inima lor. Cu intuiția noastră feminină, realizăm dintr-o simplă privire că, din păcate, am pierdut poziția fruntașă din viața partenerului. Sunt însă și tipi subtili, alături de care să ai impresia că împarți Raiul, pentru a descoperi fulgerător că nu mai ai loc nici măcar în același cartier.

Noi credem că despărțirile sunt la fel de dureroase, dar mai ușor de suportat atunci când sunt anticipate. Tocmai de aceea, îți arătăm cum îți dai seama că nu mai ai parte de iubirea sa în funcție de zodie!

Ce femeie ai fost într-o viață anterioară în funcție de data nașterii

Ce femeie ai fost într-o viață anterioară în funcție de data nașterii

În viața oricărei persoane există anumite momente de revelație, în care apar amintiri care nu le aparțin. Deși nu avem nicio explicație logică, acest lucru ne face să ne gândim dacă nu cumva sunt clipe pe care le-am trăit într-o altă viață și care au răma

articol de știri Citeste mai mult

Cum îți arată că nu mai ești aleasa lui în funcție de zodie
La unii nativi se observă cu ochiul liber, dar la alții e mult mai subtil! Descoperă în rândurile de mai jos cum arată dragostea spulberată la masculii zodiacului!

Berbec


Dragostea Berbecului e foarte zgomotoasă, așa că lipsa ei va fi, prin contrast, extrem de tăcută. Din fericire (sau nu) pentru partenerele Berbecilor, e foarte ușor să îți dai seama că nativul nu te mai iubește: pur și simplu, te ignoră. Viața alături de el devine plictisitoare, deși poți spune cu exactitate că el se distrează de minune alături de alții (sau de altele). Din păcate, nu mai există întoarcere la pasiunea de odinioară!

Taur


Spre deosebire de înaintașul Berbec, Taurul e un semn mult mai subtil, care se va feri să îți arate că nu te mai iubește. Cum realizezi că nu mai ești femeia vieții sale? Va înceta să te mai complimenteze. Nativul e destul de rezervat, așa că nu te umple în mod normal de daruri scumpe sau declarații focoase, dar, fiind un asemenea iubitor de frumos, va ști mereu să te facă să te simți specială folosind cuvinte alese. Când nu mai auzi nicio vorbă duioasă de la el, e clar că i-ai pierdut iubirea.

Gemeni


De data aceasta, e ușor să realizezi că nu te mai iubește: Geamănul sadea nu va mai vorbi la fel de des cu tine (sau despre tine). Vei vedea cum conversațiile telefonice nesfârșite, până în zorii zilei, se reduc dramatic la câteva apeluri sporadice, iar discuțiile voastre fascinante devin simple banalități, legate de cine duce gunoiul sau face piața. Așa arată moartea pasiunii pentru nativ!

Care sunt virtutile morale si paranormale ale zodiilor! Racii pot distruge munti

Care sunt virtutile morale si paranormale ale zodiilor! Racii pot distruge munti

Nativii celor 12 semne zodiacale au fost inzestrati de divinitate cu virtuti morale alese, fiecare speciale in felul lor. Din aceste trasaturi spirituale aparte, se pot naste si o serie de capacitati aproape paranormale, precum puterea de a-i manipula pe

articol de știri Citeste mai mult