Nu orice relație este făcută să dureze, așa cum nu orice persoană care se află într-o relație are sentimente adevărate pentru jumătatea sa. O relație poate să înceapă din iubire sau, de ce nu, din dorința de a obține ceva sau de a folosi o persoană în propriul interes

Dacă și tu crezi că persoana iubită te folosește, atunci trebuie neapărat să știi care sunt semnele care îi dezvăluie adevăratele intenții. Uneori, trăsăturile zodiei pot fi mult mai evidente și îți pot spune dacă acel bărbat se folosește de tine sau dacă te iubește. Ești curioasă cum poți să știi acest lucru? Află mai jos!

Ce spune despre tine zodiacul țigănesc

Ce spune despre tine zodiacul țigănesc

Horoscopul țigănesc este format din 12 semne, fiecare fiind reprezentat de un obiect drag al acestui popor nomad. Sunt evidențiate atât punctele tari, cât și defectele fiecărui semn.

articol de știri Citeste mai mult

Iată cum îți dai seama că un bărbat te folosește!


Berbec

Atunci când un Berbec te folosește, de cele mai multe ori nu o face cu intenție. Acest nativ vrea doar să pară mult mai important în fața celorlalți și de aceea se folosește de femei care să îl ajute să își schimbe statutul. Acest mascul alfa se va înconjura mereu de femei frumoase, care să îl provoace și să îl facă să își dorescă să fie cea mai bună variantă a sa.

Iată cum îți dai seama că un bărbat te folosește!

Taur

Deși nu va recunoaște niciodată, Taurul te va folosi doar atunci când... va rămâne fără bani. Taurul este foarte zgârcit și de aceea se folosește de femei pentru a obține cât mai multe beneficii în acest sens. Deși acei ochi frumoși te vor vrăji, curând îți vei da seama că ai fost doar o victimă.

Cel mai exact horoscop pe care l-ai citit vreodată!

Cel mai exact horoscop pe care l-ai citit vreodată!

Iată câteva trăsături specifice fiecărei zodii, care par a fi cele mai corecte:

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Acestui bărbat îi este foarte greu să își petreacă timpul în singurătate. Dacă te va căuta din senin și îți va spune că vrea să ieșiți, acest lucru va însemna că, de fapt, vrea să iasă cu... prietenii tăi. Frica de singurătate îl determină să fie mereu înconjurat de oameni, chiar și de cei față de care nu are niciun sentiment.