Cum îți seduci alesul, în funcție de zodie

Câteodată, unele persoane sunt mai greu de cucerit decât par la prima vedere. Dacă vrei să îl vrăjești pe bărbatul visurilor tale şi să îl faci să îşi piardă minţile, semnele zodiacale te pot ajuta să alegi căile prin care nu dai greş niciodată.  

ASTROLOGIE: CELE MAI BUNE (SI NEBUNE) SOTII DIN ZODIAC

ASTROLOGIE: CELE MAI BUNE (SI NEBUNE) SOTII DIN ZODIAC

Esti sotia pe care orice barbat si-o doreste alaturi sau casnicia nu e facuta pentru tine? Afla daca ai o bila alba sau una neagra de la astre, in functie de semnul tau zodiacal.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec (21.03 – 19.04)

Dacă vrei să seduci un nativ Berbec, trebuie să ştii să joci după regulile sale. El este un cuceritor care nu se lasă mai prejos când vine vorba de dragoste. Este atras de persoanele impulsive, cu personalitate, care îi acordă toată atenţia şi îl fac să se simtă superior. Pentru a-l seduce, trebuie să îi hrăneşti orgoliul şi să îl lauzi zilnic cu cele mai frumoase cuvinte. 

Taur (20.04 – 20.05)

Formula prin care poţi cuceri un nativ Taur este foarte simplă. Impresionează-l cu un singur gest care să-i taie răsuflarea. Nu numai că îl vei seduce, dar vei reuşi să îi dai o stare de bine prin simplul fapt că îi arăţi cât de mult te-ai gândit la el. Nu uita că nativul Taur este o persoană foarte posesivă şi din acest motiv trebuie să îl faci să ştie că îi aparţii în totalitate. 

Gemeni (21.05 – 20.06)

Nativul Gemeni este destul de greu de cucerit, aşa că dacă vrei să îl faci să îţi cadă la picioare, e nevoie să îi laşi spaţiu să se desfăşoare. Are nevoie de multă libertate, de înţelegere, dar şi de modalităţi prin care să îl ţii ocupat. Ai putea să îi vorbeşti ore în şir la telefon, cu o voce care să îl dezmierde şi să îl provoace. Atenţie! Când intenţionezi să seduci un nativ Gemeni, încearcă să nu te implici emoţional din prima clipă, căci până la iubire e cale lungă. Distrează-te alături de el şi arată-i că iubeşti viaţa, mai ales pentru plăcerile pe care le oferă.