BERBEC 

Berbecii sunt foarte cruzi cand vine vorba de inselat. Daca prinzi un Berbec inselandu-te, nu va nega acest lucru. Mai rau, e in stare sa spuna ceva de genul: "Scumpa, hai sa fim seriosi, sunt barbat, doar nu te astepti sa iti fiu fidel?! Si tipa aia era asa sexy, incat n-am putut rezista". Apoi te va imbratisa si iti va spune ca tine la tine.

TAUR

Taurii aproape ca nu insala niciodata, fiind considerat cel mai loial semn al zodiacului. Daca un Taur insala, inseamna ca s-a indragostit de acea persoana si nu este doar o intamplare ca a facut asta. Sunt in stare sa se casatoreasca cu persoana cu care te-au inselat.  

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă,e posibil să

articol de știri Citeste mai mult

GEMENI

Gemenii joaca murdar cand vine vorba de inselat.  Un Geaman te va insela cu cineva din cercul tau de prietene sau cu o cunostinta a ta. E genul de persoana careia ii place sa stea la masa cu tine cu cu prietenele tale si sa se gandeasca la faptul ca a facut sex cu 50 la sute dintre femeile de acolo. Dar poti avea noroc sa gasesti un Geaman care sa se multumeasca doar cu fanteziile. Exista :) Dar fii sigura ca in mintea lor "fac sex" cu toate prietenele tale :))