Cum iti manifesti gelozia, in functie de zodie. Cum reactionezi daca suspectezi ca partenerul te insala

Gelozia este o emotie normala, resimtita de toata lumea la un moment dat. Putina gelozie nu strica, dar daca ajunge sa te consume pe interior atunci este o problema. Daca nu stii cum sa o controlezi iti poate afecta relatia. Iata care sunt cele mai geloase zodii:

Cea mai bună metodă de a scăpa de stres, în funcție de zodie

Cea mai bună metodă de a scăpa de stres, în funcție de zodie

Proiecte de predat, deadline-uri de respectat, șeful tău țipă la tine, și te mai afli și în acea perioadă din lună. Îți sună cunoscut? Cum reacționezi și cum reușești să te deconectezi de toate aceste probleme? Află care este cea mai bună metodă de a scăp

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Chiar daca par increzatori, Berbecii au temeri ascunse cand vine vorba de relatia lor si nu au incredere in partener. Daca esti implicata intr-o relatie cu un nativ din zodia Berbec, fii preagatita de scene emotionale. Adevarul este ca Berbecilor chiar le place drama.

Taur

Taurii sunt reci si nu le place sa-si faca publice emotiile. Fiind foarte rationali, ei nu sunt prea gelosi. Daca au suspiciuni in privinta fidelitatii partenerului, isi vor urma instinctele. In caz ca vor descoperi ceva in neregula, nu vor face vreo scena, ci vor renunta direct la relatie.

Gemeni

Gemenii stiu ca e greu sa ramai fidel partenerului, dar totusi se asteapta sa nu fie inselati. Nu au nicio problema sa admita ca sunt gelosi, insa se pricep in a-si controla emotiile. Daca partenerul se dovedeste infidel, nativul din zodia Gemeni va fi neiertator.