Cum iti reparti viata amoroasa in functie de zodie

Relatia ta scartaie? Exista cai prin care o poti face sa mearga ca uns. Uneori un sfat astral poate fi de folos! Afla cum iti reparti viata amoroasa in functie de zodie

De ce te gândeşti încă la fostul, în funcţie de zodie

De ce te gândeşti încă la fostul, în funcţie de zodie

Nu reuşeşti să îţi iei gândul de la fostul partener şi nu înţelegi de ce îţi este atât de greu? Astrele îţi spun exact ce te împiedică să alungi aceste gânduri, în funcţie de zodia ta.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Te involburezi imediat, iti faci partenerul cu ou si cu otet ca din senin si apoi te miri ca nici nu mai stii de ce v-ati certat. Inainte de a actiona violent, numara pana la zece.

Nu fi impulsiva si nu slobozi insulte pe care apoi iti va fi greu sau chiar imposibil sa le retractezi.

Taur


Ai principii solide si sa faci compromisuri nu e domeniul tau. Daca ai luat o decizie, asa ramane, nu revii asupra ei. Ce daca acum uzi pernele cu lacrimi…

Secretul recastigarii armoniei in relatia ta e sa inveti sa lasi de la tine. Nu-i un semn de naivitate, cum ai putea crede, ci de intelepciune.

Scopul tău în viață, în funcție de zodie

Scopul tău în viață, în funcție de zodie

Ce vrei să devii când o să crești? Cu siguranță aceasta este întrebarea la care a trebuit să dăm un răspuns fiecare dintre noi la un moment dat. Poate nu știai, dar ceea ce ne dorim noi este, cumva, influențat de semnul astral în care ne-am născut.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


A iesit pe usa, tu i te-ai arunca la picioare, pentru ca stii ca ai gresit si-l vrei inapoi, dar preferi sa pui muzica si sa dansezi singura prin casa, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Putina exteriorizare a sentimentelor nu ar strica. El de unde sa stie ce simti cu adevarat?