Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie

La un moment dat în viața noastră de cuplu vom face o greșeală, pentru că ne mișcăm din inerție și, uneori, uităm sentimentele celui care ne însoțește. Poate prejudiciul făcut nu este rezolvat doar cu un „îmi pare rău”, dar va trebui să încercăm mai mult să primim iertare. Utilizați astrologia pentru a obține răspunsuri despre cum să remediați situația.

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Fiecare persoană în parte îşi doreşte să se simtă iubită în felul său. Uneori, poate nu ştii să îţi arăţi afecţiunea faţă de partener, motiv pentru care se poate simţi neglijat. Află care este cea mai bună cale spre inima sa şi cum trebuie să îl tratezi,

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Berbecii sunt pasionali și impulsivi, atât de mult încât se înfurie imediat și jignesc. Dacă vreți ca Berbecii să vă ierte, va trebui să oferiți niște scuze sincere, sincere; admiteți că ați făcut o greșeală serioasă (deși și ei au făcut-o) și promiteți să nu o repetați. Ei nu țin ranchiună dacă observă sinceritatea în părerea dvs. de rău.

Taur

Taurii sunt printre nativii cei mai încăpățânați și mândri. Îi deranjează profund când cineva îi supără; sunt profund răniți și de aceea este foarte dificil pentru ei să dea o a doua șansă. În cele din urmă, timpul vindecă până și cele mai profunde răni, așa că și un Taur poate ierta dacă vede că persoana respectivă este suficient de spășită și face ceva semnificativ pentru a-și corecta eroarea.

Gemeni

Gemenii nu știu că de multe ori își provoacă propriile probleme, deoarece vorbesc de obicei în plus, iar acest lucru cauzează dispute care îi deranjează. Dar, așa cum se supără repede, tot așa iartă cu aceeași viteză. Cel mai bun mod de a cere iertare de la un nativ din Gemeni este acela de a o face personal sau de la telefon.