Rac

În ciuda faptului că este de obicei bun și generos, Racul nu uită; nu poate și nu vrea. Nativii din Rac sunt foarte supărăcioși; cu memoria lor bună, își vor aminti fiecare greșeală cu locul, luna, ziua și ora când a avut loc, atât de mult încât vor petrece mult timp gândindu-se cum să se răzbune pe acea persoană. Pentru a obține iertarea lor se necesită delicatețe, tact și, mai presus de toate, multă răbdare.

Leu

Ei, ca niște Lei care doresc să domine, tind să jignească ușor, dar accidental. În același timp, aceștia se simt răniți foarte ușor, iar mândria lor îi va împiedica să încerce rapid rezolvarea conflictului. Nu le place să ceară iertare. Pentru ca un Leu să ierte, trebuie să faceți să fie centrul atenției, să-l adulați, să-l faceți să se simtă ca un rege .

CEA MAI IMPORTANTĂ LECȚIE PE CARE O VEI ÎNVĂȚA ÎN 2019 ÎN FUNCȚIE DE ZODIA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

CEA MAI IMPORTANTĂ LECȚIE PE CARE O VEI ÎNVĂȚA ÎN 2019 ÎN FUNCȚIE DE ZODIA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Anul 2019 este un an al schimbărilor pentru toate zodiile. Ieșim din zona de confort, descoperim cine suntem cu adevărat și care este drumul pe care trebuie să mergem astfel încât să găsim fericirea și liniștea de care avem nevoie.

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară

Nativii din Fecioară se simt jigniți foarte ușor și ar trebui să știi că nu uită niciodată. Dacă i-ați greșit cu ceva unui nativ din Fecioară, trebuie să vă pregătiți să îi gâdilați orgoliul rănit.