Balanță

Celor din Balanță nu le plac conflictele; urăsc să se certe cu cineva și să intre în probleme, dar asta nu înseamnă că nu veți avea de luptat cu ei. Ignorarea este pedeapsa lor. Dacă supărați un nativ din Balanță și doriți să vă cereți iertare, fiți cel mai autentic și grijuliu, pentru a vă accepta fără resentimente.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt cei mai ciudați și nu vor uita niciodată o ofensă, așa că este practic imposibil să le obții iertarea. Scorpionul își poate petrece întreaga viață fiind furios pe persoana care-l rănește și încheie prietenii și relațiile fără nicio remușcare. Totuși, ca să îl faceți să vă ierte, trebuie să îi satisfaceți câteva mofturi interzise.

De ce ti-e cel mai frica, in functie de zodie. Nativii care se tem de respingere si certuri

De ce ti-e cel mai frica, in functie de zodie. Nativii care se tem de respingere si certuri

Fie care zodie in parte este caracterizata de o teama care o domina mai mult decat orice altceva. Nu este vorba despre frica de intuneric sau reptile, ci o temere mai profunda. Care este a ta?

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt semnul zodiacului care iartă cel mai ușor, pentru că sunt toleranți și deschiși. Dar asta nu înseamnă că nu uită, pentru că dacă îi prindeți într-o stare proastă, își vor aminti de fiecare dată le-ți făcut ceva neplăcut. Dacă vreți să cereți scuze unui Săgetător, trebuie să oferiți o explicație și argumente excelente.