Balanță

Celor din Balanță nu le plac conflictele; urăsc să se certe cu cineva și să intre în probleme, dar asta nu înseamnă că nu veți avea de luptat cu ei. Ignorarea este pedeapsa lor. Dacă supărați un nativ din Balanță și doriți să vă cereți iertare, fiți cel mai autentic și grijuliu, pentru a vă accepta fără resentimente.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt cei mai ciudați și nu vor uita niciodată o ofensă, așa că este practic imposibil să le obții iertarea. Scorpionul își poate petrece întreaga viață fiind furios pe persoana care-l rănește și încheie prietenii și relațiile fără nicio remușcare. Totuși, ca să îl faceți să vă ierte, trebuie să îi satisfaceți câteva mofturi interzise.

De ce te invidiază oamenii în funcţie de zodie

De ce te invidiază oamenii în funcţie de zodie

Peștii sunt invidiați din cauza imaginației lor, nativii zodiei Scorpion sunt invidiați de ceilalți oameni pentru sexualitatea pe care o emană, iar Berbecii sunt invidiați pentru îndârjirea lor.

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt semnul zodiacului care iartă cel mai ușor, pentru că sunt toleranți și deschiși. Dar asta nu înseamnă că nu uită, pentru că dacă îi prindeți într-o stare proastă, își vor aminti de fiecare dată le-ți făcut ceva neplăcut. Dacă vreți să cereți scuze unui Săgetător, trebuie să oferiți o explicație și argumente excelente.