Capricorn

Capricornul este un alt nativ dușmănos, deoarece nu uită, nu iartă (chiar dacă spune că da) și nu se gândește să se schimbe, pentru că nu simte așa, mai ales dacă l-ați rănit deja înainte. Dacă un Capricorn se simte ofensat, poate nici nu veți ști însă el își va aminti mereu. Ca sa ierte, trebuie să îi pregătiți cadouri scumpe sau excursii de neuitat.

Vărsător

Și pe nativii din Vărsător îi deranjează multe lucruri, dar preferă să fie în armonie și în pace cu ei înșiși cât și cu alții, deci și ei sunt toleranți. Ei au o scară de valori diferită de ceilalți și pot fi jigniți de lucruri pe care alții nu le-ar considera grave. Dacă aveți nevoie de iertarea unui Vărsător, trebuie să vadă o schimbare radicală…

Horoscopul lunii februarie 2019! Cum stai cu dragostea in luna iubirii, in functie de zodie

Horoscopul lunii februarie 2019! Cum stai cu dragostea in luna iubirii, in functie de zodie

Februarie este luna romantismului. In aceasta luna, multe dintre zodii se vor bucura de clipe de neuitat alaturi de parteneri. Exista insa si cativa nativi pentru care lucrurile nu sunt chiar roz in aceasta perioada.

articol de știri Citeste mai mult

Pești

Peștii sunt prea sensibili, dar nici nu se supără pe prostii. Se aprind când cineva le face rău în mod deliberat, dar nu le place să se încarce emoțional inutil. Un nativ din Pești va avea nevoie de timp ca să te ierte, dar o va face cu sinceritate.

sursa: