Cum menții o relație în funcție de zodie

Fiecare persoană are un comportament diferit, influențat în unele cazuri și de astrele care-l patronează. Descoperă secretele fiecărei zodii pentru a avea o relație perfectă!

Calitati surprinzatoare ale zodiei tale, pe care nu le stiai deja

Calitati surprinzatoare ale zodiei tale, pe care nu le stiai deja

Aproape fiecare dintre noi am citit macar o data despre calitatile si defectele zodiei noastre. Fie din curiozitate, pentru amuzament sau pentru ca esti cu adevarat pasionata de aceste lucruri. Desi credeai probabil ca ai aflat totul, s-ar putea sa te ins

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Chiar dacă ești o fire mai energetică,este bine ca din când în când să iei lucrurile mai ușor și să nu mai fii atât de strică cu partenerul tău. Îți place să acționezi singură,dar nu te sfii să ceri ajutor atunci când simți că lucrurile te depășesc.

Taur


Ești caracterizată prin amabilitate și bun simț,dar nu est bine să-i lași pe ceilalți să profite de calitățile tale. Atunci când știi că ai dreptate,este indicat să-ți susții punctul de vedere. Partenerul te va accepta așa cum ești,iar lucrurile vor decurge mai bine dacă vei face ceea ce-ți spune inima și nu rațiunea.

Gemeni


Pentru ca relația să fie mai strânsă,încearcă să fii mai atentă la nevoile partenerului tău. Ești o fire foarte directă,care spune ceea ce crede fără a-i menaja pe cei din jur,dar în anumite situații aceasta nu este cea mai bună abordare. Fii mai subtilă atunci când ai ceva de spus și vei avea numai de câștigat.