Cum menții o relație în funcție de zodie

Fiecare persoană are un comportament diferit, influențat în unele cazuri și de astrele care-l patronează. Descoperă secretele fiecărei zodii pentru a avea o relație perfectă!

Cat de agresiv si violent poate fi, in functie de zodie. De cine sa te feresti

Cat de agresiv si violent poate fi, in functie de zodie. De cine sa te feresti

Caracterul agresiv al unei persoane poate fi intuit de multe ori dupa semnul zodiacal al acesteia. Potrivit astrologilor, daca unii nativi au o inclinatie mai mare spre agresivitate sau violenta, altii nu ar indrazni nici macar sa ridice tonul la o persoa

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Chiar dacă ești o fire mai energetică,este bine ca din când în când să iei lucrurile mai ușor și să nu mai fii atât de strică cu partenerul tău. Îți place să acționezi singură,dar nu te sfii să ceri ajutor atunci când simți că lucrurile te depășesc.

Taur


Ești caracterizată prin amabilitate și bun simț,dar nu est bine să-i lași pe ceilalți să profite de calitățile tale. Atunci când știi că ai dreptate,este indicat să-ți susții punctul de vedere. Partenerul te va accepta așa cum ești,iar lucrurile vor decurge mai bine dacă vei face ceea ce-ți spune inima și nu rațiunea.

Gemeni


Pentru ca relația să fie mai strânsă,încearcă să fii mai atentă la nevoile partenerului tău. Ești o fire foarte directă,care spune ceea ce crede fără a-i menaja pe cei din jur,dar în anumite situații aceasta nu este cea mai bună abordare. Fii mai subtilă atunci când ai ceva de spus și vei avea numai de câștigat.