Cum menajezi conflictul în funcţie de zodie

Vrei să ştii cum reacţionează colegul tău atunci când sunteţi în mijlocul unei dispute? Află care sunt cele mai certăreţe, dar şi cele mai diplomate semne zodiale pe care le abordezi în medierea conflictului.

Metode de relaxare în funcţie de zodie

Metode de relaxare în funcţie de zodie

Toate semnele zodiacale au caracteristici mai mult sau mai puţin plăcute şi fiecare reacţionează diferit, atunci când vine vorba de stres. Capricioasă sau nu, cu noul zodiac vei putea afla care sunt acele mici secrete care-ţi uşurează viaţă şi-ţi readuc z

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Confruntarea nu este atât de complicată pentru tine. Pe moment,eşti foarte impulsivă,ca mai apoi,să redevii veselă şi optimistă. Schimbările bruşte de atitudine vor afecta relaţia pe care o ai cu prietenii tăi.Pentru a avea o discuţie amiabilă şi constructivă cu ei,încearcă să îţi controlezi furia de moment.Pe un ton calm şi cu o atitudine pozitivă,spune-i colegului tău ce te deranjează.

Taur

Eşţi una din zodiile care nu lasă sentimentele să se vadă. Atunci când te deranjează ceva,preferi să ţii pentru tine.Chiar dacă le sugerezi discret colegilor că sentimentele ţi-au fost rănite,nu toţi sunt receptivi.Îndrăzneşte să vorbeşti despre ceea ce te deranjează,înainte de a risca un anevrism. Te vei simţi mult mai bine,iar relaţia cu prietenii se va îmbunătăţii considerabil.

Gemeni

Deoarece starea ta de spirit se schimbă foarte rapid,rareori există o problemă de lungă durată care să-ţi cauzeze stres. Este mai ușor pentru tine să uiţi şi să mergi mai departe.Totuşi,dacă eşti în conflict cu un coleg,nu te detaşa complet şi încearcă să ajungi la miezul problemei. Astfel,situaţia relaţiei voastre se va clarifica şi va fi de durată.Vorbește-i politicos și exprimă-ţi sentimentele cele mai sincere.Vei genera pace minții tale și vei reuşi să menții armonia în relaţiilor tale.