Cum încurajezi zodiile în viaţa de zi cu zi

Orice persoană trece la un moment dat în viaţă printr-o perioadă dificilă. Unii oameni se refac mai repede după dezamăgiri, alţii se lasă conduşi pe drumul depresiei. Important este să ai pe cineva lângă tine care să ştie exact ce să îţi spună şi ce să îţi facă pentru a-ţi ridica moralul.

Femeile din zodiac care nu îți vor fi niciodată prietene adevărate

Femeile din zodiac care nu îți vor fi niciodată prietene adevărate

Prietenia este o relație extrem de specială. Tocmai din acest motiv ne alegem prietenii cu grijă și nu avem încredere în oricine. Nu ținem cont doar de faptul că ne înțelegem bine cu persoana respectivă, ci și de faptul că este un om de încredere, care ne

articol de știri Citeste mai mult

În funcţie de zodia în care s-a născut, iată cum poţi să încurajezi o persoană dragă!

Psihologul de serviciu în funcţie de zodie


Berbec


Berbecilor nu le place să recunoască faptul că şi-au pierdut motivaţia ori că sunt deprimați, însă îşi doresc în secret să fie măcar o persoană care să ştie ce se întâmplă în sufletul lor. Arată-le că ştii exact cum se simt şi vei primi din partea lor o bilă albă la capitolul încredere. Doar aşa te vor asculta şi îţi vor urma sfaturile.

Taur


Atunci când simt că totul este pierdut, Taurii se refugiază în lumea lor şi îi tratează pe cei din jur cu tăcere. Pentru ei nu contează atât de mult cuvintele dulci, cât mai degrabă o îmbrăţişare sinceră. La fel de mult ajută şi desertul lor preferat. Aşadar, dacă vrei să îi susţii, nu uita să treci pe la magazin înainte ori să te implici chiar tu în pregătirea unui preparat delicios.

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

Nu este deloc ușor să afli că ai fost înșelată de bărbatul căruia i-ai dăruit inima. Toată lumea ți se zdruncină și intri într-o stare de depresie. De asemenea, începi să te îndoiești de orice și nu mai ai încredere în nimeni, nici măcar în propria persoa

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Nu este uşor să încurajezi un nativ al acestei zodii, având în vedere că trece de la o stare la alta cu uşurinţă. Însă, dacă ştii câteva trucuri potrivite pentru semnul lui astrologic, îţi va fi mult mai uşor. Invită-l în oraş şi vei reuşi să îi schimbi starea instant. Acolo va privi cu alţi ochi orice sfat. Dar nu uita că tu trebuie să faci cinste!