Cum încurajezi zodiile în viaţa de zi cu zi

Orice persoană trece la un moment dat în viaţă printr-o perioadă dificilă. Unii oameni se refac mai repede după dezamăgiri, alţii se lasă conduşi pe drumul depresiei. Important este să ai pe cineva lângă tine care să ştie exact ce să îţi spună şi ce să îţi facă pentru a-ţi ridica moralul.

Adevaruri DURE SI INCOMODE despre fiecare zodie. Ce nu suporta lumea la tine. Esti pregatit sa citesti?

Adevaruri DURE SI INCOMODE despre fiecare zodie. Ce nu suporta lumea la tine. Esti pregatit sa citesti?

Majoritatea horoscoapelor prezinta calitati si caracteristici frumoase ale zodiilor ce ne fac placere sa le citim. Insa sunt ele de folos cu adevarat, cat timp nu constientizam adevaratele defecte si parti neplacute, chiar rele din fiecare zodie? Este bi

articol de știri Citeste mai mult

În funcţie de zodia în care s-a născut, iată cum poţi să încurajezi o persoană dragă!

Psihologul de serviciu în funcţie de zodie


Berbec


Berbecilor nu le place să recunoască faptul că şi-au pierdut motivaţia ori că sunt deprimați, însă îşi doresc în secret să fie măcar o persoană care să ştie ce se întâmplă în sufletul lor. Arată-le că ştii exact cum se simt şi vei primi din partea lor o bilă albă la capitolul încredere. Doar aşa te vor asculta şi îţi vor urma sfaturile.

Taur


Atunci când simt că totul este pierdut, Taurii se refugiază în lumea lor şi îi tratează pe cei din jur cu tăcere. Pentru ei nu contează atât de mult cuvintele dulci, cât mai degrabă o îmbrăţişare sinceră. La fel de mult ajută şi desertul lor preferat. Aşadar, dacă vrei să îi susţii, nu uita să treci pe la magazin înainte ori să te implici chiar tu în pregătirea unui preparat delicios.

Ce si cum gandesc barbatii in functie de zodie. Cele mai intime secrete despre fiecare semn in parte

Ce si cum gandesc barbatii in functie de zodie. Cele mai intime secrete despre fiecare semn in parte

E greu de intuit la ce se gandesc cei din jurul nostru. Dar daca ne raportam la zodii, e posibil sa invatam sa "ii citim" mai usor. Iata ce si cum gandesc barbatii in functie de semnul astral sub care s-au nascut.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Nu este uşor să încurajezi un nativ al acestei zodii, având în vedere că trece de la o stare la alta cu uşurinţă. Însă, dacă ştii câteva trucuri potrivite pentru semnul lui astrologic, îţi va fi mult mai uşor. Invită-l în oraş şi vei reuşi să îi schimbi starea instant. Acolo va privi cu alţi ochi orice sfat. Dar nu uita că tu trebuie să faci cinste!