Cum reactionezi intr-o situatie jenanta, in functie de zodie

Nu exista persoana care sa nu fi fost nevoita sa suporte vreun moment penibil, ciudat si inconfortabil cel putin o data in viata ei. Insa ceea ce este cel mai important in astfel de situatii este chiar modul in care reactionam la aceste momente. Daca unele persoane reusesc (surprinzator!) sa transforme totul in favoarea lor, altele se afunda si mai mult, spre deliciul celorlalti. Tu unde te incadrezi cel mai bine? Crezi ca poti sa inveti ceva util de la ceilalti? Iata ce spun astrele despre comportamentul tau si reactiile pe care le ai in situatii jenante!

Cum îmbătrânim în funcție de semnul zodiacal… Vom fi bunici drăguți sau enervanți?

Cum îmbătrânim în funcție de semnul zodiacal… Vom fi bunici drăguți sau enervanți?

Datorită naturii caracterului, a punctelor tari și a punctelor slabe, fiecare semn al zodiacului are vârsta proprie. Desigur, nu este vorba despre cine are mai multe riduri sau păr grizonat, ci, mai presus de toate, despre atitudinea reprezentanților d

articol de știri Citeste mai mult

Reactia zodiilor in situatii penibile: rece sau foc?


Berbec

Aflat intr-o situatie inconfortabila, nativul Berbec simte cum i se ridica sangele in cap. Nu va mai dura mult pana sa isi piarda cumpatul, chiar daca isi doreste sa preia cat mai repede controlul si sa intoarca totul in favoarea lui. Cu cat se enerveaza mai rau, cu atat se va afunda mai mult in rusine. Tot ce poate sa faca este sa ramana calm si sa uite cat mai repede ca s-a intamplat ceva. Uneori nu este atat de rau sa inchizi ochii la anumite lucruri si sa mergi linistit mai departe.

Taur

Chiar daca sunt persoane cu capul pe umeri si rar ajung in astfel de situatii, totusi Taurii au si ei momentele lor de cumpana in viata. Spre deosebire de reprezentantii zodiei Berbec, ei stiu cum sa se comporte intr-o astfel de situatie, astfel incat sa mearga mai departe cu capul sus. Fie schimba repede subiectul, fie arunca nonsalanti o gluma la adresa altcuiva din jur. Totusi, chiar daca ceilalti vor uita repede ceea ce s-a intamplat, nu acelasi lucru putem sa spunem despre nativii acestei zodii. Ei vor diseca deseori clipele respective si vor face orice ca ele sa nu se mai repete.

Gemeni

Gemenii ajung des in situatii jenante, insa se descurca atat de bine in ele incat cei din jur vor crede ca este vorba doar despre o gluma de-a lor. Ei trateaza totul cu indiferenta si chiar fac haz de necaz spre deliciul celor din jur. Cu toate  acestea, au si ei momentele lor cand se consuma, in special atunci cand vor sa faca o impresie buna si totul iese pe dos parca inadins pentru a le face in ciuda.

Ce putere magica ai in functie de zodie

Ce putere magica ai in functie de zodie

Se stie ca oamenii nu isi folosesc creierul la capacitate maxima, ceea ce explica faptul ca unele persoane par sa aiba abilitati paranormale, iar altele nu. Pana la urma, nu stim prea multe despre potentialul nostru, insa se pare ca avem anumite talente

articol de știri Citeste mai mult