Rac

In timpul unui moment penibil, reprezentantii zodiei reusesc sa ramana calmi, insa in sufletul lor altfel sta situatia. Firi sensibile, Racii isi vor aduce mereu aminte de momentul penibil prin care au trebuit sa treaca. Supararea lor va fi cu atat mai mare daca tot ceea ce s-a intamplat este din vina altcuiva, nu a lor. Ei nu vor sa suporte consecintele pentru greselile altora si nici sa fie subiectul de gluma al unor persoane pe care le considera inferioare lor.

Leu

Nu te gandi ca vei reusi prea usor sa pui un reprezentant al acestei zodii intr-o situatie jenanta pentru ca nu vei avea sorti de izbanda. El se pricepe de minune sa treaca cu capul sus peste momentele inconfortabile pe care le mai presara viata in calea lui. Vrei sa stii care este secretul lui? Se pare ca se foloseste de arta umorului pentru a scapa de tensiunea acumulata in clipa respectiva, reusind cu succes sa treaca cu bine peste acel test al destinului.

Cele mai orgolioase femei din zodiac

Fecioara

Nici Fecioarele nu se numara printre zodiile care se lasa coplesite de tensiunea momentelor penibile. Ele arunca fara sa stea pe ganduri mingea rusinii in alt teren, doar nu degeaba sunt renumite pentru spiritul lor critic. Iar atunci cand isi pun ceva in cap, nimeni nu va reusi sa treaca peste ideile lor. Pentru a scapa din acel moment penibil cu bine, vor apela chiar la obraznicie, asa ca nu este de mirare de ce au atat de multi dusmani.