Balanta

Persoane stilate si diplomate, Balantele se retrag cu capul sus dintr-o situatie penibila. Ele nu vor sa prelungeasca acel moment, asa ca prefera sa isi ceara scuze pentru cele intamplate, apoi sa se retraga discret. Vor reactiona putin diferit doar in preajma persoanelor apropiate. In rest, nu isi vor dori decat sa intre in pamant cu totul, nu doar cu capul ca strutii. Vor pastra mult timp rusinea acelui moment in mintea lor.

Scorpion

Scorpionii incearca sa evite pe cat posibil situatiile jenante, insa nu le reuseste intotdeauna efortul depus in acest sens. Se vor simti stanjeniti, chiar daca nu dau aceasta impresie la inceput, si vor face cu usurinta si pasi gresiti, cu atat mai mult daca agonia lor se prelungeste. Nu vor reactiona prea bine daca persoanele dragi din jur nu sar in apararea lor in incercarea de a repara momentul respectiv.

Ce si cum gandesc barbatii in functie de zodie. Cele mai intime secrete despre fiecare semn in parte

Ce si cum gandesc barbatii in functie de zodie. Cele mai intime secrete despre fiecare semn in parte

E greu de intuit la ce se gandesc cei din jurul nostru. Dar daca ne raportam la zodii, e posibil sa invatam sa "ii citim" mai usor. Iata ce si cum gandesc barbatii in functie de semnul astral sub care s-au nascut.

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

Daca alte semne astrologice se feresc de momentele jenante, Sagetatorii parca sunt pasionati sa le creeze. Adora sa isi gaseasca victime in jur si sa se distreze pe seama slabiciunii lor, in special in momentele in care se plictisesc. Nu isi fac probleme nici atunci cand trec ei printr-o astfel de situatie, pentru ca au suficienta experienta pentru a-i face fata. Parca nimic si nimeni nu mai reuseste sa ii ia prin surprindere.