Capricorn

Momentele penibile nu reusesc sa ii puna la pamant cu usurinta pe reprezentantii acestei zodii. Ei se pricep de minune sa iasa din orice problema, gasind cu usurinta solutii si in cele mai penibile clipe. Normal, si ei se simt inconfortabil, insa, spre deosebire de alte zodii, reusesc sa echilibreze situatia si chiar sa starneasca admiratie in jurul lor. Oricine si-ar dori sa poata sa reactioneze astfel in momente penibile.

Varsator

Varsatorii aduna frustarea in interiorul lor atunci cand se confrunta cu o situatie jenanta, insa nu vor admite acest lucru prea usor. Nu isi doresc ca cei din jur sa ii priveasca de parca ar avea o fire slaba. Totusi, oricat incearca ei sa se abtina, nu reusesc intotdeauna sa isi pastreze calmul, ci izbucnesc ca un vulcan intr-un spectacol demn de denumirea fiasco.

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce unii bărbaţi te privesc cu multă pasiune şi se simt extrem de atraşi de tine? Calităţile seducătoare ale fiecărei femei, în funcţie de zodie, pot fi o explicaţie.

articol de știri Citeste mai mult

Pesti

Pestii dau dovada de sarcasm in astfel de situatii si nu se mai tem ca ii ranesc pana si pe cei dragi. Ei nu reusesc sa isi controleze nervii si frustrarile, asa ca o dau in bara si mai rau. Pacat ca in acele momente nu cred si nu vad ca lucrurile se pot inrautati, ci doar incearca sa se elibereze de supararea stransa in sufletul lor.

Tu cum reactionezi atunci cand esti nevoita sa faci fata unei situatii cu gust penibil? Ti se potriveste descrierea realizata  pentru semnul tau astrologic?

sursa: