Cum recunoști un infidel, în funcție de zodie

Cea mai bună cale ca tu să recunoști un bărbat infidel este aceea să fii atentă cum se comportă el încă de la începutul relației.

Trăsături unice de caracter ale femeilor, în funcție de luna în care s-au născut!

Trăsături unice de caracter ale femeilor, în funcție de luna în care s-au născut!

Poţi afla multe lucruri despre caracterul unei femei, în funcție de luna în care s-a născut. Primele luni de viață sunt importante pentru subconștient, respectiv ele înfluențează o bună parte din trăsăturile specifice unei persoane. Iată ce trăsături d

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecul este tipul de om pentru care pasiunea reprezintă totul în relația lui cu tine. Indiferent dacă sunteți în public sau singuri acasă, el este gata mereu pentru sărutări, îmbrățisări și intimitate. De asemenea, există șansa ca acesta să aibă un apetit sexual mai mare decât al tău, grație romantismului său.

Dacă el are o aventură, afecțiunea lui față de tine va dispărea complet. Tu vei simți dacă el nu se mai comporta la fel cu tine și mai mult ca sigur nu va mai dori aceeași inimitate în cazul în care ar avea o aventură. Este posibil să nu se îndepărteze în totalitate dar te vei trezi că te întrebi când a fost ultima dată când v-ați apropiat.

Taur


Taurul încearcă întodeauna să fie onest în relația cu tine. Dacă te minte, tinde să-și recunoască greșeala imediat.
Nimeni nu este perfect și el este capabil să înșele la fel ca orice alt semn zodiacal.

Dacă Taurul are o aventură, cel mai probabil va fi doborât de propriul sentiment de vinovăție. Doar dacă nu este destul de deschis cu tine nu va fi capabil să îți spună ceva ce merge rău în relația voastră.

Ce le place bărbaților la tine, în funcție de zodie!

Ce le place bărbaților la tine, în funcție de zodie!

Cu siguranță măcar o dată ți-ai pus întrebarea, ca femeie, ce îi place unui bărbat la tine. Că este ceva de natură fizică sau, dimpotrivă, de natură intelectuală, noi îți dezvăluim răspunsul pentru fiecare zodie în parte!

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Gemenii sunt mereu online pe conturile de socializare. De fapt, toate acele conturi sunt publice și este cel mai probabil ca el să aibă o mulțime de prieteni și urmăritori.

Dacă va avea o aventură, toate acestea vor dispărea. Gemenii sunt niste persoane deschise, dar daca încearcă să ascundă ceva de tine ei se vor închide în ei cât mai mult posibil. Tu vei simți când telefonul lui o va lua razna și se va simți inconfordabil atunci când vei vrea să îi verifici telefonul.