Cum recunoști un infidel, în funcție de zodie

Cea mai bună cale ca tu să recunoști un bărbat infidel este aceea să fii atentă cum se comportă el încă de la începutul relației.

Ce tip de femei prefera fiecare zodie! Afla ce cauta barbatii!

Ce tip de femei prefera fiecare zodie! Afla ce cauta barbatii!

Fiecare barbat are preferintele lui atunci cand vine vorba despre reprezentantele sexului frumos. Unora le plac femeile indraznete si sociabile, in timp ce altii sunt atrasi de cele romantice si visatoare. Acelasi lucru se intampla si cand ne referim la t

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecul este tipul de om pentru care pasiunea reprezintă totul în relația lui cu tine. Indiferent dacă sunteți în public sau singuri acasă, el este gata mereu pentru sărutări, îmbrățisări și intimitate. De asemenea, există șansa ca acesta să aibă un apetit sexual mai mare decât al tău, grație romantismului său.

Dacă el are o aventură, afecțiunea lui față de tine va dispărea complet. Tu vei simți dacă el nu se mai comporta la fel cu tine și mai mult ca sigur nu va mai dori aceeași inimitate în cazul în care ar avea o aventură. Este posibil să nu se îndepărteze în totalitate dar te vei trezi că te întrebi când a fost ultima dată când v-ați apropiat.

Taur


Taurul încearcă întodeauna să fie onest în relația cu tine. Dacă te minte, tinde să-și recunoască greșeala imediat.
Nimeni nu este perfect și el este capabil să înșele la fel ca orice alt semn zodiacal.

Dacă Taurul are o aventură, cel mai probabil va fi doborât de propriul sentiment de vinovăție. Doar dacă nu este destul de deschis cu tine nu va fi capabil să îți spună ceva ce merge rău în relația voastră.

CUM IUBESC ZODIILE. Acest nativ, dacă îl întâlnești, te va adora o viață: va face TOTUL pentru persoana dragă

CUM IUBESC ZODIILE. Acest nativ, dacă îl întâlnești, te va adora o viață: va face TOTUL pentru persoana dragă

Cum iubesc zodiile? Ei bine, pentru unele pasiunea primează, în schimb, pentru altele stabilitatea și fidelitatea într-o relație sunt pe primul plan. Există, însă, o zodie care iubește cu totul, iar atunci când se îndrăgostește, se oferă cu totul: acesta

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Gemenii sunt mereu online pe conturile de socializare. De fapt, toate acele conturi sunt publice și este cel mai probabil ca el să aibă o mulțime de prieteni și urmăritori.

Dacă va avea o aventură, toate acestea vor dispărea. Gemenii sunt niste persoane deschise, dar daca încearcă să ascundă ceva de tine ei se vor închide în ei cât mai mult posibil. Tu vei simți când telefonul lui o va lua razna și se va simți inconfordabil atunci când vei vrea să îi verifici telefonul.