CUM SĂ OBȚII CE ÎȚI DOREȘTI CU ADEVĂRAT ÎN 2019 ÎN FUNCȚIE DE ZODIA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Anul 2019 vine cu schimbari minunate pentru toate semnele zodiacale. Tu stii sa profiti asa cum trebuie de ele?

Cum vei muri în funcţie de zodie

Cum vei muri în funcţie de zodie

Deşi respingem imediat gândul morţii şi am prefera să ni se amintească foarte rar de mortalitatea noastră, sunt şi momente în care ne lăsăm imaginaţia să zburde şi ne transpunem în scenarii apocaliptice: oare cum vom părăsi această lume? Dat fiind fapt

articol de știri Citeste mai mult

Este timpul sa schimbi macazul. Deja stii ce iti doresti de la 2019... insa stii cum poti obtine ce iti doresti? Daca nu, iti spunem noi!

Berbec

Te asteapta numeroase aventuri in 2019. Astrele sunt pregatite sa te puna in lumina reflectoarelor. Marea intrebare este... tu esti pregatita? Ai toate instrumentele de care ai nevoie pentru a face urmatorul pas mare. Important este sa ai rabdare si sa iei deciziile atunci cand simti tu ca trebuie luate.

Taur

Marte intra in zodia Taur in luna februarie a anului 2019, iar aceasta este perioada in care vei intelege, in sfarsit, cand sa pui piciorul in prag. Poti simti energia haotica din jurul tau, insa daca te concentrezi doar pe planurile tale, vei reusi sa obtii tot ce iti doresti.

Gemeni


Inceputul lui 2019 este o perioada de renastere pentru tine. Acum ai ocazia sa descoperi cine esti cu adevarat si ce iti doresti de la aceasta viata. In cazul in care ai de luat decizii importante, asculta sfaturile celor din jurul tau, insa bazeaza-te doar pe intuitie. Sufletul stie cel mai bine ce isi doreste.

Iată cum sunt femeile într-o relație, conform zodiei acestora!

Iată cum sunt femeile într-o relație, conform zodiei acestora!

Există câteva trăsături specifice fiecărei zodii. Acestea se reflectă și în cadrul relației (sau căsniciei), evidențiind laturi pozitive și negative. Iată cum sunt femeile într-o relație (sau căsnicie), conform zodiei acestora:

articol de știri Citeste mai mult