Cum să rezolvi conflictele, în funcţie de zodie

Fără să vrei, ajungi să te cerţi şi să-i spui vorbe care dor tocmai celui la care ţii mai mult? N-ar fi rău să afli care sunt sensibilităţile partenerului tău de cuplu pentru a evita certurile cât mai mult posibil.

Cum iti reparti viata amoroasa in functie de zodie

Cum iti reparti viata amoroasa in functie de zodie

Relatia ta scartaie? Exista cai prin care o poti face sa mearga ca uns. Uneori un sfat astral poate fi de folos! Afla cum iti reparti viata amoroasa in functie de zodie

articol de știri Citeste mai mult

Berbec (21.03 – 19.04)

Nativii acestei zodii nu suportă să le fie îngrădită libertatea de acţiune. Încearcă să nu le spui ce şi cum să facă. E ultimul lucru pe care vor să-l audă cu atât mai puţin de la persoana iubită. Acordă-le independeţa de care au nevoie şi nu vei avea parte de conflicte.

Taur (20.04 – 20.05)

Dacă iubitul sau soţul tău este născut în zodia Taur înseamnă că ştii deja cât de mult ţine la confortul şi la siguranţa lui. Prin urmare,îl deranjează şi chiar devine încăpăţânat în cazul în care-i ceri să cheltuiască mai puţin pentru ceea ce-i place şi-i sporeşte confortul.

Gemeni (21.05 – 21.06)

Cei născuţi sub semnul Gemenilor sunt firi duale. Simt nevoia să fie ascultaţi şi înţeleşi. Acordă-i răbdarea şi timpul tău partenerului nativ al acestei zodii,chiar dacă de-a lungul discuţiilor voastre pare să ajungă cu greu la subiect.