Cum să te comporţi cu fiecare zodie ca să nu te înşele

Zodia din care face parte o persoană îţi poate da câteva indicii asupra a ceea ce trebuie să faci sau să nu faci pentru a evita să fii înşelată. Ia aminte la aceste mici sfaturi şi pune-le în aplicare.

Îmblânzește-ți soacra în funcție de zodie!

Îmblânzește-ți soacra în funcție de zodie!

Se-ntâmplă adesea să intri în conflict cu mama partenerului tău? Astrele îți vin în ajutor și-ți spun cum o poți îmblânzi în funcție de zodia în care este născută.

articol de știri Citeste mai mult

BERBEC


Pentru a ţine aproape un nativ din această zodie, este nevoie să vii întotdeauna cu ceva nou, să fii într-o continuă schimbare. Berbecii adoră să fie surprinşi de fiecare dată, motiv pentru care este necesar să alungi monotonia pentru a menţine flacăra aprinsă.

TAUR


Aspectul fizic contează foarte mult în relaţia cu această zodie, iar drept urmare trebuie ca cel de lângă ei să se preocupe tot timpul de aspectul fizic. În acest fel se va putea menţine interesul Taurilor pentru partener.

GEMENI


În relaţia cu nativii aceste zodii este necesar să dispară rutina. Ei se plictisesc foarte repede în cazul în care nu mai există nicio noutate, motiv pentru care va trebui să dai tot ce ai tu mai bun pentru a le stârni curiozitatea şi să îţi pui imaginaţia la treabă.