Cat de simpla ar fi viata daca am avea toti noroc in dragoste! Adio, lacrimi, parteneri nepotriviti, dezamagiri sentimentale si iluzii desarte! O reteta-minune de atragere a norocului ar fi perfecta, mai ales una cu efecte pentru toata viata. Daca nu stii cum sa ai noroc in dragoste, lasa astrele sa te ghideze si afla care este secretul zodiei tale in iubire.

Cum sa ai noroc in dragoste: astrele iti dezvaluie secretul lor

Cum te razbuni pe el in functie de zodia lui


Berbec

Berbecii nu se pot plange ca nu au atractie la persoanele de sex opus, insa acest lucru nu le asigura in mod special norocul in dragoste. Li s-a intamplat de prea multe ori sa intalneasca parteneri nepotriviti, asa ca nu mai cred in iubire. Vestea buna este ca isi pot creste sansele daca invata din ghinioanele pe care le-au avut si iau masurile necesare pentru viitor. In plus, ar trebui sa se inconjoare de oameni de calitate si sa transmita o imagine pozitiva.

Taur

Taurii sunt mereu dispusi sa ofere totul intr-o relatie, dar rareori partenerul de cuplu pare sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ei. Este greu sa ai noroc in dragoste, dar nu imposibil. Nativii ar trebui sa scoata nasul din munca si din bucatarie si sa socializeze mai mult. In momentul in care isi vor largi cercul de cunostine, vor vedea ca au de unde sa aleaga, asa ca nu se vor mai arunca in bratele primei persoane care le face un compliment.

Gemeni

De obicei, reprezentantii zodiei Gemeni au noroc in dragoste de-a lungul vietii, insa sfaturile astrelor vor fi binevenite pentru acei nativi care trec printr-o perioada nefasta. In primul rand, ei ar trebui sa stabileasca clar ceea ce nu vor pe plan sentimental, privind lucrurile in ansamblu. In al doilea rand, nu ar strica sa tina la ei un talisman pentru iubire sincera.