Sagetator: Barbatul vanator

Barbatul din zodia Sagetatorului este un vanator innascut. Pentru a-l seduce trebuie sa te prefaci o “victima” sigura si sa fugi cand e convins ca te-a prins. Fa-l sa creada ca dragostea ta este un premiul de mare pret si fa-l sa lupte pentru ea.

Capricorn: Barbatul traditional

Barbatul din zodia Capricornului este foarte atasat de familie. El este in cautarea unei femei care sa semene cu mama lui, dar sa fie si suficient de sexy cat sa-l invidieze prietenii.

Ce IUBESC oamenii la tine dar poate deveni DEFECTUL TAU, in functie de zodie!

Ce IUBESC oamenii la tine dar poate deveni DEFECTUL TAU, in functie de zodie!

Fiecare semn zodiacal are darurile si virtutile sale speciale, asa cum are si punctele sale slabe. Arta astrologiei consta, printre multe alte beneficii, si in a te ajuta sa iti descoperi toate acele calitati pe care le ai urmare a influentei zodiei in ca

articol de știri Citeste mai mult

Varsator: Barbatul prieten cu beneficii

Pentru a cuceri barbatul Varsator trebuie sa fiti prieteni. Mai exact acel tip de prieteni care se saruta… Cel mai bun inceput intr-o relatia cu un Varsator este sa fiti amici, apoi sa lasi lucrurile sa se intample, pur si simplu. Distrati-va, bucurati-va de libertatea si vedeti ce va aduce clipa.

Pesti: Barbatul predestinat

Barbatul Pesti crede in destin si este in cautarea acelor semne care ii arata ca femeia de langa el ii era sortita. Atentie, insa, nu apasa prea des butonul “suntem facuti unul pentru celalalt”. Fii sigura, insa, ca ii arati cat de multe lucruri aveti in comun.

sursa:

 

Dragostea sau banii? Ce aleg zodiile în viață?

Dragostea sau banii? Ce aleg zodiile în viață?

Dragostea sau banii este una dintre veșnicele dileme cu care se confruntă oamenii aproape în fiecare zi. Unii se lasă ghidați de sentimente și fac alegerea cu inima, în timp ce alții prețuiesc mai mult bunurile financiare. Tu ce ești dispusă să alegi î

articol de știri Citeste mai mult