Sagetator: Barbatul vanator

Barbatul din zodia Sagetatorului este un vanator innascut. Pentru a-l seduce trebuie sa te prefaci o “victima” sigura si sa fugi cand e convins ca te-a prins. Fa-l sa creada ca dragostea ta este un premiul de mare pret si fa-l sa lupte pentru ea.

Capricorn: Barbatul traditional

Barbatul din zodia Capricornului este foarte atasat de familie. El este in cautarea unei femei care sa semene cu mama lui, dar sa fie si suficient de sexy cat sa-l invidieze prietenii.

Astrologie: Cum sa il cuceresti, in functie de zodie

Varsator: Barbatul prieten cu beneficii

Pentru a cuceri barbatul Varsator trebuie sa fiti prieteni. Mai exact acel tip de prieteni care se saruta… Cel mai bun inceput intr-o relatia cu un Varsator este sa fiti amici, apoi sa lasi lucrurile sa se intample, pur si simplu. Distrati-va, bucurati-va de libertatea si vedeti ce va aduce clipa.

Pesti: Barbatul predestinat

Barbatul Pesti crede in destin si este in cautarea acelor semne care ii arata ca femeia de langa el ii era sortita. Atentie, insa, nu apasa prea des butonul “suntem facuti unul pentru celalalt”. Fii sigura, insa, ca ii arati cat de multe lucruri aveti in comun.

sursa:

 

Care sunt sansele sa te insele, in functie de zodia ta si a lui

Care sunt sansele sa te insele, in functie de zodia ta si a lui

Sansele ca partenerul tau sa aleaga sa se culce cu o alta femeie sunt diferite in functie de semnul tau zodiacal. Pentru a intelege de ce variaza aceste valori, este in primul rand important sa iti dai seama cat de predispus este sa te insele, in functie

articol de știri Citeste mai mult