Cum sa-i patrunzi in suflet, in functie de zodie

La ce ne uitam prima oara la o persoana? Bineinteles, la aspectul fizic. Oamenii sunt atrasi in primul rand de acest aspect. Dar pentru a cunoaste cu adevarat o persoana, pentru a-i patrunde in suflet, avem de parcurs un drum.

Cum sa ai noroc in dragoste in functie de zodie

Cum sa ai noroc in dragoste in functie de zodie

Cat de simpla ar fi viata daca am avea toti noroc in dragoste! Adio, lacrimi, parteneri nepotriviti, dezamagiri sentimentale si iluzii desarte! O reteta-minune de atragere a norocului ar fi perfecta, mai ales una cu efecte pentru toata viata. Daca nu stii

articol de știri Citeste mai mult

Fiecare zodie are caracteristici care ne pot ghida pentru a cunoaste mai bine pe cineva sau pentru a ne apropia mai mult de o persoana.

Berbec


Un Berbec autentic este vioi, intreprinzator si plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Apreciaza foarte mult sinceritatea si sunt foarte circumspecti. Isi deschid sufletul mai greu in fata unei persoane. Pentru a intra in inima unui Berbec, este nevoie de caldura, supunere si multa sinceritate.

Taur


Taurii isi cunosc limitele, iubesc ordinea, sunt obiectivi si nu amesteca obligatiile cu distractia. Sunt foarte rabdatori, iubesc arta si placerea. Sunt adeptii naturaletii, ai lipsei de complicatii. Totodata, iubesc
competitia asa ca ar trebui sa le dai mult de lucru pentru a te asigura ca devin dependenti de tine, cel putin sufleteste.

Gemeni


Gemenii sunt oameni complicati, sensibili si iubesc schimbarile. Sunt adesea indecisi. Se adapteaza usor pentru ca sunt sociabili si cauta in permanenta latura vesela a vietii. Ar trebui sa iei totul in ras si sa iti placa viata pentru a te putea apropia cat de cat de un Geaman.

Horoscopul tibetan: afla-ti destinul cu o exactitate de 97 %

Horoscopul tibetan: afla-ti destinul cu o exactitate de 97 %

Horoscopul tibetan este un amestec fascinant de numerologie si astrologie. Calugarii tibetani sunt cunoscuti pentru raspunsurile lor intelepte la cele mai clasice intrebari: cu cine poti intretine o relatie de prietenie, ce trasaturi de caracter au o impo

articol de știri Citeste mai mult