Cum sa-i patrunzi in suflet, in functie de zodie

La ce ne uitam prima oara la o persoana? Bineinteles, la aspectul fizic. Oamenii sunt atrasi in primul rand de acest aspect. Dar pentru a cunoaste cu adevarat o persoana, pentru a-i patrunde in suflet, avem de parcurs un drum.

Ce defecte are fiecare zodie, dar le urăște la ceilalți!

Ce defecte are fiecare zodie, dar le urăște la ceilalți!

Fiecare om, într-un fel sau altul, judecă acțiunile celor din jur. Dar știai că defectele noastre sunt în strânsă legătură cu semnul zodiacal în care ne-am născut? Iată ce iubește fiecare zodie la ea, dar urăște la ceilalți.

articol de știri Citeste mai mult

Fiecare zodie are caracteristici care ne pot ghida pentru a cunoaste mai bine pe cineva sau pentru a ne apropia mai mult de o persoana.

Berbec


Un Berbec autentic este vioi, intreprinzator si plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Apreciaza foarte mult sinceritatea si sunt foarte circumspecti. Isi deschid sufletul mai greu in fata unei persoane. Pentru a intra in inima unui Berbec, este nevoie de caldura, supunere si multa sinceritate.

Taur


Taurii isi cunosc limitele, iubesc ordinea, sunt obiectivi si nu amesteca obligatiile cu distractia. Sunt foarte rabdatori, iubesc arta si placerea. Sunt adeptii naturaletii, ai lipsei de complicatii. Totodata, iubesc
competitia asa ca ar trebui sa le dai mult de lucru pentru a te asigura ca devin dependenti de tine, cel putin sufleteste.

Gemeni


Gemenii sunt oameni complicati, sensibili si iubesc schimbarile. Sunt adesea indecisi. Se adapteaza usor pentru ca sunt sociabili si cauta in permanenta latura vesela a vietii. Ar trebui sa iei totul in ras si sa iti placa viata pentru a te putea apropia cat de cat de un Geaman.

Zodiacul japonez îți spune ce personalitate ai

Zodiacul japonez îți spune ce personalitate ai

Un zodiac care datează din secolul I î.Hr, dar care a devenit cunoscut în secolul al XV –lea, îți spune ce fel de personalitate ai. Spre deosebire de cel European, acesta are 11 zodii.

articol de știri Citeste mai mult