Cum sa-i patrunzi in suflet, in functie de zodie

La ce ne uitam prima oara la o persoana? Bineinteles, la aspectul fizic. Oamenii sunt atrasi in primul rand de acest aspect. Dar pentru a cunoaste cu adevarat o persoana, pentru a-i patrunde in suflet, avem de parcurs un drum.

Ce vrea de la viata, in functie de zodie

Ce vrea de la viata, in functie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului isi dorescte cate ceva in special de la viata, in functie de zodie. Cele mai mari asteptari de la viata, in functie de zodie, ale fiecarui nativ al horoscopului par sa fie deictate de felul in care planetel

articol de știri Citeste mai mult

Fiecare zodie are caracteristici care ne pot ghida pentru a cunoaste mai bine pe cineva sau pentru a ne apropia mai mult de o persoana.

Berbec


Un Berbec autentic este vioi, intreprinzator si plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Apreciaza foarte mult sinceritatea si sunt foarte circumspecti. Isi deschid sufletul mai greu in fata unei persoane. Pentru a intra in inima unui Berbec, este nevoie de caldura, supunere si multa sinceritate.

Taur


Taurii isi cunosc limitele, iubesc ordinea, sunt obiectivi si nu amesteca obligatiile cu distractia. Sunt foarte rabdatori, iubesc arta si placerea. Sunt adeptii naturaletii, ai lipsei de complicatii. Totodata, iubesc
competitia asa ca ar trebui sa le dai mult de lucru pentru a te asigura ca devin dependenti de tine, cel putin sufleteste.

Gemeni


Gemenii sunt oameni complicati, sensibili si iubesc schimbarile. Sunt adesea indecisi. Se adapteaza usor pentru ca sunt sociabili si cauta in permanenta latura vesela a vietii. Ar trebui sa iei totul in ras si sa iti placa viata pentru a te putea apropia cat de cat de un Geaman.

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Deși puterile paranormale nu se manifestă într-un mod vizibil și puternic la toată lumea, fiecare zodie are anumite înclinații magice, desprinse din lumea supranaturală. Iată ce forțe magice posedă fiecare zodie!

articol de știri Citeste mai mult