Cum sa ii atragi atentia in functie de zodie. Trucuri pentru a-i intra in gratii oricarui barbat

Ai pus ochii pe el, dar nu stii cum sa ii atragi atentia. Ei bine, avem sfatul perfect pentru tine: in functie de zodie, fiecare barbat se simte atras de ceva. Afla de ce anume, foloseste-ti cunostintele in avantajul tau si cucereste-l in doi pasi si trei miscari

Cum ghicesti zodia cuiva?

Cum ghicesti zodia cuiva?

Fiecare zodie are anumite trasaturi de baza pe care le puteti observa asupra cunoscutilor vostri si cu cat mai multe comparatii si analize veti face cu atat mai repede va veti perfectiona.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Berbecii se simt atrasi de oameni carora nu le este frica sa incerce lucruri noi. De aceea, trebuie sa te arati dispusa catre orice experienta si sa ai curajul de a face orice pentru a-ti condimenta viata.

Taur

Taurii adora persoanele implicate, capabile sa-si ia angajamente, loiale si serioase. Astfel, trebuie sa-i demonstrezi ca esti demna de increderea lui si ca isi poate deschide sufletul in fata ta. Trebuie sa-i arati ca vei fi implicata in relatie si ca nu il vei dezamagi.

Gemeni

Gemenilor le plac persoanele spontane si jucause. Cu cat te vei arata mai inspirata, mai neastamparata si mai dornica de a fi tovarasa lui de nebunii, cu atat se va simti mai atras de tine.