Cum sa manipulezi barbatul rac


Racul este dominat de Luna, ceea ce il face sa fie sensibil, romantic si atent cu persoana iubita. Daca vrei sa il manipulezi, nu iti va fi foarte greu: apeleaza la sensibilitatea lui. Impresioneaza-l cu o mica atentie cu incarcatura sentimentala, care il va emotiona cu siguranta. De exemplu, organizeaza o seara in doi si realizeaza un colaj cu imagini care sa prezinte istoria relatiei voastre sau momentele in care si el te-a surprins pe tine in mod placut. Profita de moment si exprima-ti dorinta pe care o ai.

Cum sa obtii ceea ce doresti de la nativul zodiei leu


Barbatul leu este pasional, puternic si adora sa fie in centrul atentiei. Daca vrei sa il manipulezi, exista doua metode. Prima consta in organizarea unei petreceri surpriza, in care el sa fie vedeta serii. Gaseste un motiv, convoaca-i prietenii si mergeti cu totii sa toastati in cinstea acestui rege al zodiilor. O a doua solutie pentru a-l manipula consta in pregatirea unei seri pasionale, ale carei elemente le poti alege chiar tu: o cada plina cu spuma, asternuturi din satin sau un masaj cu uleiuri exotice.

Surprize când partenerul tău are aceeaşi zodie

Surprize când partenerul tău are aceeaşi zodie

Să fii într-o relaţie cu o persoană din aceeaşi zodie poate fi foarte înşelător. Chiar dacă tu crezi că nu poate fi decât o situaţie roz între voi, fiindcă partenerul ar trebui să îţi semene foarte mult, se poate să nu fie deloc aşa.

articol de știri Citeste mai mult

Ce trebuie sa faci pentru a-l manipula pe barbatul nascut in semnul fecioarei


Fecioara este un semn de pamant, asa ca nativul va fi bine ancorat in realitate si greu de clintit din decizia pe care a luat-o. Adaptabilitatea de care da dovada il face sa se obisnuiasca cu usurinta in diverse situatii, astfel incat daca vei incerca sa joci teatru in fata lui pentru a-l manipula, nu vei reusi sa obtii nimic. In schimb, poti sa ii lauzi meritele si sa ii recunosti abilitatile. Pentru ca este un intelectual, dar in acelasi timp este pasionat si de partea practica, barbatul nascut in semnul fecioarei va fi impresionat de admiratia cu care il privesti. Acum este momentul in care ii poti cere orice iti doresti.