Convinge-l pe nativul capricorn sa iti indeplineasca dorintele

Capricornii sunt hotarati, ambitiosi si incapatanati. Succesul in cariera este foarte important pentru ei. Pentru ca au o fire suspicioasa, nu vor lasa garda jos pentru mult timp. Asadar, momentul prielnic pentru a-ti pune in practica planul de manipulare va fi greu de gasit, insa daca le vei lauda realizarile profesionale, vei atinge punctul sensibil si ii vei indupleca sa iti indeplineasca dorinta.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine ce iti doresti de la barbatul varsator

Acest nativ are o personalitate unica si adora sa fie inconjurat de persoane si de lucruri neconventionale. Daca vrei sa il manipulezi, trebuie sa te porti cu grija si sa nu ii ranesti orgoliul sau sa nu intri in vreo disputa cu el. Cata vreme ii tii isonul si esti de partea lui, nu va trebui sa duci munca de lamurire pentru a-l convinge sa faca ceva.

Cum sa te desparti de el in functie de zodie?

Cum sa te desparti de el in functie de zodie?

Horoscopul dragostei: cum sa te desparti de el in functie de zodie? Fiecare zodie are maniera proprie in care vede viata si reactioneaza in diverse situatii cotidiene.

articol de știri Citeste mai mult

Cum sa il manipulezi in functie de zodia pestilor

Pestii sunt sensibili si introvertiti. Faptul ca sunt capabili de a face compromisuri pentru ca nu le place sa vada o persoana care le este draga cum sufera sau ca este nefericita, ii transforma in niste indivizi usor de manipulat.

Cum il manipulezi pe barbatul de langa tine in functie de zodia lui tine de personalitatea ta si de capacitatea de a analiza detaliile legate de pertener. Nu abuza, insa, de aceste ocazii, pentru ca este posibil sa creezi tensiuni in relatie.

sursa: