Cum sa manipulezi oamenii, in functie de zodia in care se afla

Poti uneori apela la anumite trucuri de astrologie, pentru a obtine ce vrei de la oameni, in functie de caracteristicile lor. Chiar daca sfatul nostru este sa nu ajungeti niciodata sa depindeti de cineva, daca se intampla acest lucru, cititi mai jos pentru a sti cum sa convingeti persoana respectiva sa faca ceea ce vreti voi.

Care sunt cele doua fete ale personalitatii tale?

Care sunt cele doua fete ale personalitatii tale?

Toti avem o parte buna si una rea. In horoscopul indian, ele sunt reprezentate de animale sau zeitati. Afla care corespund zilei tale de nastere si unele detalii ascunse despre personalitatea ta.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Le place sa fie laudati, ridicati in slavi. Ei sunt cei mai frumosi si cei mai destepti, aminteste-le acest lucru, de asemenea aminteste-le cat de bine arata si cum se pricep ei sa faca aproape orice. In principal trebuie sa le tii hangul si vor face cam orice vrei.

Taur


Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt un pic mai greu de manipulat, dar nu imposibil. Sunt incapatanate. Incearca sa te porti cat mai frumos cu ele, sa le faci pe plac, sa fii amabil, sa vorbesti frumos, sa fii politicos. Taurii au o sensibilitate aparte pentru acest tip de oameni.

Gemeni


Gemenii sunt persoane mai inchise in sine, persoane discrete. Foarte greu o sa aiba incredere in cineva pentru ca au o intuitie foarte buna. Insa are un punct slab foarte mare: teama de singuratate.