Cum sa te desparti de el in functie de zodie?

Horoscopul dragostei: cum sa te desparti de el in functie de zodie? Fiecare zodie are maniera proprie in care vede viata si reactioneaza in diverse situatii cotidiene.

Astrologie: Top 4 zodii de o sinceritate debordanta. Pregateste-te sa auzi doar adevarul.

Astrologie: Top 4 zodii de o sinceritate debordanta. Pregateste-te sa auzi doar adevarul.

Totusi, unii sunt mai sinceri din fire, in vreme ce altii nu se sfiesc sa te minta cu zambetul pe buze. Iata de la care dintre cele 12 zodii sa te-astepti sa auzi adevarul si (aproape) numai adevarul!

articol de știri Citeste mai mult

Daca ai ajuns intr-un punct al relatiei in care nu mai exista cale de intoarcere si vrei sa te desparti de iubitul tau intr-o maniera cat mai ok, horoscopul dragostei iti spune cum sa iti abordezi partenerul in functie de zodia lui.

BERBEC


Nativii din zodia Berbec nu reactioneaza foarte bine atunci cand trec printr-o despartire. Horoscopul dragostei te sfatuieste sa incerci sa eviti un conflict cu un nativ din Berbec, pentru ca, desi initial va reactiona impulsiv, nu va "jeli" foarte mult timp dupa despartire.

TAUR

Taurii sunt foarte incapatanati si nu vor renunta usor la relatie. De aceea e recomandat ca atunci cand vrei sa termini o relatie cu un Taur sa ajungeti la un numitor comun pentru ca altfel nu va ceda.

GEMENI

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt foarte deschise la comunicare. Daca vrei sa pui punct relatiei cu cineva din Gemeni ar trebui sa alegi calea comunicarii pentru ca in felul asta, veti ajunge la un compromis.

Ce NU știai despre zodia ta

Ce NU știai despre zodia ta

Citește în continuare pentru a descoperi aspecte ale zodiei tale pe care probabil nu le știai.

articol de știri Citeste mai mult