Cum sa te desparti de el in functie de zodie?

Horoscopul dragostei: cum sa te desparti de el in functie de zodie? Fiecare zodie are maniera proprie in care vede viata si reactioneaza in diverse situatii cotidiene.

În cine nu trebuie să ai încredere în funcție de zodie

În cine nu trebuie să ai încredere în funcție de zodie

Există anumite persoane cărora le este dificil să acorde altora un vot de încredere.

articol de știri Citeste mai mult

Daca ai ajuns intr-un punct al relatiei in care nu mai exista cale de intoarcere si vrei sa te desparti de iubitul tau intr-o maniera cat mai ok, horoscopul dragostei iti spune cum sa iti abordezi partenerul in functie de zodia lui.

BERBEC


Nativii din zodia Berbec nu reactioneaza foarte bine atunci cand trec printr-o despartire. Horoscopul dragostei te sfatuieste sa incerci sa eviti un conflict cu un nativ din Berbec, pentru ca, desi initial va reactiona impulsiv, nu va "jeli" foarte mult timp dupa despartire.

TAUR

Taurii sunt foarte incapatanati si nu vor renunta usor la relatie. De aceea e recomandat ca atunci cand vrei sa termini o relatie cu un Taur sa ajungeti la un numitor comun pentru ca altfel nu va ceda.

GEMENI

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt foarte deschise la comunicare. Daca vrei sa pui punct relatiei cu cineva din Gemeni ar trebui sa alegi calea comunicarii pentru ca in felul asta, veti ajunge la un compromis.

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 decembrie 2018