Cum sa te desparti de un barbat in functie de zodie

Nu e niciodata usor sa te desparti de cineva, mai ales cand tu esti cea care trebuie sa rupa relatia. Pentru a nu deveni un personaj negativ, cel mai bine este sa anticipezi reactiile viitorului ex-iubit. Cunoscand profilul zodiei lui, poti alege cea mai buna cale de a-i da vestea cea proasta.Cum sa te desparti de un barbat in functie de zodie.

Horoscop special: De ce înşală femeile în funcţie de zodie

Horoscop special: De ce înşală femeile în funcţie de zodie

Fiecare persoană are slăbiciunile ei, iar atunci când ne aflăm în situații delicate, ele ne pot doborî. Infidelitatea are la bază mai multe motive.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecii sunt temperamentali, dar trec mai repede peste dezamagiri decat altii. Asteapta-te la o rabufnire, indiferent cat de frumos incerci sa te desparti de el. Fa ca totul sa para ca e vina ta, nu a lui, motivand ca ai nevoie de libertate, in loc sa aduci in discutie lipsurile relatiei. Nu incepe sa te intalnesti cu altcineva daca nu ai incheiat definitiv relatia cu Berbecul, altfel vei avea parte de o cearta urata.

Daca tu esti Berbec: De obicei, regreti multe dintre lucrurile pe care le spui cand te desparti de un barbat, asa ca nu te apuca sa iti vorbesti de rau fostul iubit. Astfel, vei demonstra ca esti o persoana mai buna.


Taur


Taurii sunt recunoscuti pentru constanta si fidelitate, asa ca vor ramane intr-o relatie la bine si la greu. Ei nu initiaza ruptura decat in cazuri foarte rare, tocmai pentru a evita haosul schimbarii. Daca vrei sa te desparti de un barbat Taur, discuta cu el inainte de momentul despartirii. Trebuie sa transformi totul in ceva de comun acord, altfel vei avea parte de impotrivire din partea lui. Se va opune mai putin insa daca va puneti de acord ca asa este cel mai bine pentru amandoi.

Daca tu esti Taur: Ti-e greu sa renunti la o relatie, dar ia initiativa daca vezi ca ceva nu merge – meriti sa fii fericita.

Schimba-ti stilul de viata in functie de zodie!

Schimba-ti stilul de viata in functie de zodie!

Poti deveni mai seducatoare si mai fericita daca iti schimbi stilul de viata in functie de specificul zodiei tale! Anotimpurile se schimba in fiecare an, dar tu ai ramas aceeasi de cand te stii? E timpul pentru o schimbare si in viata ta. Poti deveni m

articol de știri Citeste mai mult


Gemeni


Gemenii isi deruleaza in minte conversatii si intamplari pentru a-si da seama ce puteau face ca lucrurile sa ia o alta intorsatura. Cand te desparti de un barbat din aceasta zodie, alege-ti cuvintele cu grija si raspunde-i la toate intrebarile. Doar dupa ce intelege tot ce are nevoie, ii va fi mai usor sa mearga mai departe. De asemenea, va vorbi despre despartire cu oricine vrea sa-l asculte. Nu o lua ca pe barfa, ci ca pe o terapie, deci nu fi prea aspra cu el.

Daca tu esti Gemeni: Schimbarile care pentru altii sunt bataie de cap lucreaza in favoarea ta. Tu ai darul de a rationaliza lucrurile, chiar si cand te confrunti cu o despartire, si poti merge mai departe.