Cum se comportă fiecare zodie când este geloasă

Aproape toți dintre noi am experimentat la diferite grade gelozia la un moment dat. Gelozia este foarte complexă și include o varietate de emoții diferite cum sunt pierderea, abandonul, frica de respingere, umilirea, suferința și furia. Gelozia se întâmplă când cineva percepe o amenințare pentru relația lor.

De ce nu ești pregătită să renunți la relația ta, în funcție de zodie

De ce nu ești pregătită să renunți la relația ta, în funcție de zodie

De cele mai multe ori simțim că relația în care ne aflăm nu mai funcționează, însă deși este greu să ne prefacem fericiți, este mult mai dificil să renunțăm la o astfel de situație. De ce? Se pare că o explicație o au astrele.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec:

Nu contează cât de mult poate părea a fi sigur și responsabil un Berbec, acești nativi au adesea o insecuritate. În cazul în care aveți o relație cu un Berbec, pregătiți-vă pentru un roller coaster emoțional. Adevărul este că Berbecul de fel se bucură de toată drama.

Taur:

Taurul este încăpățânat și nu-i place să-și arate emoțiile în fața oamenilor. Din moment ce acești nativi sunt foarte raționali, nu sunt foarte geloși. În cazul în care suspectează ceva, își vor urma instinctele, iar în cazul în care rezultatul final este cel de care s-au temut, cel mai probabil vor termina totul în liniște decât să facă scandal.

Gemeni:

Gemenii știu că a fi credincios este ceva provocator, dar asta nu-i oprește să se aștepte ca partenerii lor să nu înșele. Ei nu au nicio problemă de a vă spune că sunt geloși, pentru a se asigura că petreceți mult timp în liniște cu ei.