Iată câte secrete din arta astrologiei care îți vor spune cum se cuceresc zodiile. Dacă ești atrasă de o cineva pe care nu știi cum să îl abordezi, încearcă sfaturile de mai jos în funcție de zodia lui.

Cum se cuceresc Berbecii

Propune ceva plăcut, colorat și vesel, care să îl bine dispună pe Berbec și să îl amuze. Mai ales dacă vine obosit de la serviciu, are nevoie de ceva relaxant, reconfortant, dar dinamic pentru că nu este omul care să stea prea mult întins pe canapea. Poate o plimbare cu bicicleta, o întâlnire cu amicii la o terasă sau o cină în doi cu multă muzică și dans.

Ce frici ne caracterizează în funcţie de zodie?

Ce frici ne caracterizează în funcţie de zodie?

Frica este un sentiment care ne ajută să conştientizăm mai bine pericolele şi să ne cunoaştem slăbiciunile. Aceasta poate să fie mai accentuată la unii şi mai mică la alţii şi poate să fie declanşată de diverşi factori, de la om la om. Conform astrologilo

articol de știri Citeste mai mult

Cum faci un Taur să te îndrăgească

Pregătește o masă copioasă și delicioasă sau fă rezervare la un restaurant exclusivist, să vă bucurați de un meniu extravagant. Mâncărurile și băutura fină îi fac Taurului ziua mai frumoasă și se va relaxa complet. Are nevoie să îi stimulezi simțurile, iar o seară care se încheie cu o cină bună și dans este minunată. Când vine vorba de mici secrete despre cum se cuceresc zodiile, Taurii se numără printre cei mai rafinați amatori.

Mistere pentru Gemeni

Pregătește o excursie interesantă, la sfârșit de săptămână, și invită-l în călătorie fără să știe unde îl duci. Destinația, locurile pe care le veți vizita, discuțiile plăcute și antrenante vor fi pe placul Geamănului care este întotdeauna doritor de nou și inedit. Fii spontană și creativă, stimulează conversația și încheie ziua cu șampanie și multă pasiune.