Cum te certi in functie de zodie

Berbec


Pentru Berbec, starea conflictuala e un prilej numai bun de a-ti transmite ca el are mereu dreptate!

ECLIPSA DE LUNĂ DIN 21 IANUARIE: MANTRA ZODIEI TALE PENTRU A TRECE CU BINE PESTE TOATE SCHIMBĂRILE

ECLIPSA DE LUNĂ DIN 21 IANUARIE: MANTRA ZODIEI TALE PENTRU A TRECE CU BINE PESTE TOATE SCHIMBĂRILE

Pe data de 21 ianuarie, luna va disparea de pe cer pentru cateva momente. Eclipsa totala de luna este ultima inainte de 2022 si vine cu cateva schimbari importante pentru toate zodiile.

articol de știri Citeste mai mult

Se aprinde repede si se cearta cu pasiune, scapa deseori vorbe de ocara, insa rar le si crede. In schimb, cand ii sare tandara, are tendinta de a deveni violent fizic, asa ca e mai bine sa-i lasi ragaz sa se adune.

Taur


Nu e recomandat sa intri intr-o polemica deranjanta cu un Taur. Se aprinde la fel de repede ca Berbecul, mai ales cand ii provoci pierderi materiale sau daca aduci o ofensa unei persoane dragi lui. Se potoleste greu, doar dupa ce simte ca ti-a spus tot ce avea sa-ti reproseze.

Daca ramane suparat pe tine, Taurul te va vorbi de rau ani la rand.

Gemeni


Iti poate recita insulte fara sa respire si nu se va opri decat daca ii vei aduce argumente logice. Il deranjeaza foarte mult daca ii pui la indoiala vastitatea cunostintelor.

Lucruri pe care zodiile le detestă cel mai mult

Lucruri pe care zodiile le detestă cel mai mult

Când vine vorba de lucruri plăcute și lucruri mai puțin plăcute, părerile sunt împărțite, chiar și din punct de vedere astrologic. Există lucruri pe care anumiți nativi le detestă cu desăvârșire, dar care poate pentru alții reprezintă doar simple detalii.

articol de știri Citeste mai mult

Supararea nu-l tine mai mult de cateva minute, dupa care iti da de inteles ca regreta cearta. Nu te astepta insa la scuze decat in cazuri foarte rare!