Cum te certi in functie de zodie

Berbec


Pentru Berbec, starea conflictuala e un prilej numai bun de a-ti transmite ca el are mereu dreptate!

Horoscop. Cat de violent e, in functie de zodia lui

Horoscop. Cat de violent e, in functie de zodia lui

Unii barbati pot deveni violenti intr-o relatie, chiar daca la inceput totul pare doar lapte si miere. Astrologii spun insa ca iti poti da seama daca cel de langa tine va deveni agresiv, in functie de zodia lui.

articol de știri Citeste mai mult

Se aprinde repede si se cearta cu pasiune, scapa deseori vorbe de ocara, insa rar le si crede. In schimb, cand ii sare tandara, are tendinta de a deveni violent fizic, asa ca e mai bine sa-i lasi ragaz sa se adune.

Taur


Nu e recomandat sa intri intr-o polemica deranjanta cu un Taur. Se aprinde la fel de repede ca Berbecul, mai ales cand ii provoci pierderi materiale sau daca aduci o ofensa unei persoane dragi lui. Se potoleste greu, doar dupa ce simte ca ti-a spus tot ce avea sa-ti reproseze.

Daca ramane suparat pe tine, Taurul te va vorbi de rau ani la rand.

Gemeni


Iti poate recita insulte fara sa respire si nu se va opri decat daca ii vei aduce argumente logice. Il deranjeaza foarte mult daca ii pui la indoiala vastitatea cunostintelor.

Ce îi intimidează pe alţii la tine în funcţie de zodie

Ce îi intimidează pe alţii la tine în funcţie de zodie

Cu siguranţă ai trăit acel moment în care o persoană din preajma ta s-a simţit intimidată de o vorbă, o situaţie sau chiar de simpla ta prezenţă. Află cum reuşeşti să îi intimidezi pe ceilalţi în funcţie de zodia în care te-ai născut.

articol de știri Citeste mai mult

Supararea nu-l tine mai mult de cateva minute, dupa care iti da de inteles ca regreta cearta. Nu te astepta insa la scuze decat in cazuri foarte rare!