Cum te minte in functie de zodie

Exista zodii care sunt mincinoase de la natura, in vreme ce altele foarte rar apeleaza la inselaciuni. Chiar si asa, orice om, indiferent cat de corect este, mai scapa macar cate o minciuna alba. Fiecare semn astrologic are un mod anume de a minti si momente in care este predispus sa o faca, asa ca citeste mai departe cum te minte in functie de zodie!

Cum trădează zodiile

Cum trădează zodiile

Nu orice semn zodiacal este demn de încredere. Unii nativi trădează mai mult, alții mai puțin, dar absolut toți sunt în stare să o facă, în mod diferit însă. Află care sunt cele mai trădătoare dintre ele!

articol de știri Citeste mai mult

Cum te minte in functie de zodie 


Berbec

nativii acestei zodii sunt oportunisti si, desi de obicei prefera sa spuna lucrurilor pe nume, nu vor ezita sa si minta, daca acest lucru ii avantajeaza. Un Berbec poate sa te minta fara sa clipeasca, daca este dispus sa investeasca energie in acest sens, asa ca va fi greu sa iti dai seama ca e ceva putred la mijloc. Impulsivitatea, insa, nu il ajuta prea mult. Daca simte ca il suspectezi sau faci aluzie in acest sens, va sari ca ars imediat si se va umple de furie. Daca este mai defensiv decat de obicei, ar fi cazul sa iti pui niste intrebari. 

Taur

aceasta este o zodie loiala si, de obicei, sincera, asa ca rar se va intampla sa ii minta pe cei din jur, mai ales pe cei dragi. Atunci cand o face, insa, incapatanarea il ajuta pe nativ sa repete minciuna la nesfarsit si sa nu renunte niciodata la o poveste inventata, chiar daca altii il suspecteaza ca ar umbla cu cioara vopsita. Si, de multe ori, pentru ca nu cedeaza presiunilor, Taurul castiga, iar ceilalti il cred. Din fericire, acest lucru nu se intampla prea des in cazul lui. 

Gemeni

aceasta este una dintre cele mai mincinoase zodii. Daca te intrebi cum te minte, raspunsul este: in toate felurile. Desigur, nu se aplica pentru absolut toti nativii, dar cei mai multi au o tendinta clara nu numai de a inventa, dar si de a-si urmari interesul fara sa aiba mustrari de constiinta. Nu degeaba se spune ca Gemenii au doua fete. Una iti spun, alta gandesc. Cand minte, un nativ se foloseste de arma sa cea mai de pret: vorbele. Mai exact, ii duce pe ceilalti cu zaharelul si ii ameteste cu o avalansa de cuvinte, din care ies zapaciti.

Ce complimente sa le faci barbatilor, in functie de zodie

Ce complimente sa le faci barbatilor, in functie de zodie

Ne asteptam mereu ca partenerii nostri sa vina cu cate un buchet de flori sau sa ne surprinda cu orice alta mica atentie ori, de ce nu, sa ne laude eleganta. Te-ai gandit insa ca poti aduce un suflu nou relatiei tale daca ii faci un compliment, din cand i

articol de știri Citeste mai mult