Cum te razbuni pe el in functie de zodia lui

Berbecul sufera de orgoliu


Il enervezi foarte usor pe barbatul nascut in aceasta zodie, care, oricum, este foarte agitat si incordat de felul lui. Incepe cu niste discutii in contradictoriu la domiciliu, cu tachinari pe marginea virilitatii lui si incheie apoteotic in flirturi cu alti masculi, de fata cu el, bineinteles. Ai grija, tocmai ai preparat un cocteil Molotov!

Cine te iubește în secret în funcție de zodie

Cine te iubește în secret în funcție de zodie

Semnul zodiacal care te guvernează îți dezvăluie aspecte importante ale vieții tale, inclusiv cine este admiratorul tău secret. Probabil că ai observat deja că un bărbat se comportă cam ciudat în preajma ta, dar nu ai știut cum să interpretezi acele indic

articol de știri Citeste mai mult

Taurul se enerveaza greu


Ai de muncit ca sa te razbuni pe un nativ al acestei zodii, pentru ca este la fel de linistit precum taurul Ferdinand din desene animate. Exista totusi o reteta si pentru el: insistenta in agresivitate. Daca-ti pui la bataie tot arsenalul de cuvinte urate si gesturi deplasate, o sa-l aduci pe marginea prapastiei, in cele din urma. Si incheie cu: „Am anulat rezervarea la restaurant!” O sa-l scoti de tot din firea lui de pofticios.

Gemenii nu suporta monotonia


Ca sa aduci la disperare un barbat din zodia Gemeni e destul de simplu: fa-i acelasi program zi de zi. Bine, asta e posibil daca va aflati intr-o relatie de durata. Dar la fel de simpla este tactica de scos din sarite un Geaman proaspat in viata ta: ignora-l cu consecventa!