Cum te uită zodiile

Când vine vorba de despărțire, fiecare zodie are o modalitate proprie de a trece peste. Află cum te uită zodiile și cum reacționează ele când le rănești!

De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

Despărţirea de partener este un moment neplăcut, prin care o femeie trebuie să treacă. Fie că suferă sau depăşeşte evenimentul cu uşurinţă, nu îl va putea evita. Fiecare reacţionează diferit, lucru absolut firesc, dar asta nu înseamnă că este plăcut. Uneo

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecul are destulă inteligență încât să nu își lase fericirea în mâinile altcuiva. Dacă totuși reușești să îi ajungi la inimă, îți va face o analiză la rece după despărțire, îți va găsi defectele și va renunța cu ușurință la tine. Un Berbec decide să își vadă de viața lui în momentul în care îi întorci spatele sau faci ceva ce el consideră greșit.

Taur


Taurul suferă cu adevărat după tine, dar „îl ține” până când găsește o cutie delicioasă cu înghețată. Pentru el, dragostea chiar trece prin stomac, așa că poți să-ți închipui că nu va suspina prea mult după tine.

Gemeni


Nativul Gemeni este, de obicei, cel care frânge inima cuiva, dar dacă reușești totuși să îl faci să te iubească, îi va fi greu să te uite. Va petrece o săptămână, două amintindu-și de toate momentele voastre frumoase, le va povesti prietenilor despre tine, iar într-o seară, la o petrecere la care va ajunge la întâmplare, va găsi pe altcineva care îi va atrage atenția și va uita de tine.