Cum te uită zodiile

Când vine vorba de despărțire, fiecare zodie are o modalitate proprie de a trece peste. Află cum te uită zodiile și cum reacționează ele când le rănești!

De ce fel de ghinioane ai parte, in functie de zodie? Fereste-te de ele!

De ce fel de ghinioane ai parte, in functie de zodie? Fereste-te de ele!

Surprinzator ori nu, ghinionul (la fel ca norocul) este prezis de catre astre si rar poate fi prevenit. Iar semnul zodiacal sub influenta caruia te-ai nascut iti poate oferi atat bucurii, cat si necazuri in viata, insa mai departe totul depinde de modul i

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecul are destulă inteligență încât să nu își lase fericirea în mâinile altcuiva. Dacă totuși reușești să îi ajungi la inimă, îți va face o analiză la rece după despărțire, îți va găsi defectele și va renunța cu ușurință la tine. Un Berbec decide să își vadă de viața lui în momentul în care îi întorci spatele sau faci ceva ce el consideră greșit.

Taur


Taurul suferă cu adevărat după tine, dar „îl ține” până când găsește o cutie delicioasă cu înghețată. Pentru el, dragostea chiar trece prin stomac, așa că poți să-ți închipui că nu va suspina prea mult după tine.

Gemeni


Nativul Gemeni este, de obicei, cel care frânge inima cuiva, dar dacă reușești totuși să îl faci să te iubească, îi va fi greu să te uite. Va petrece o săptămână, două amintindu-și de toate momentele voastre frumoase, le va povesti prietenilor despre tine, iar într-o seară, la o petrecere la care va ajunge la întâmplare, va găsi pe altcineva care îi va atrage atenția și va uita de tine.