Cum te uită zodiile

Când vine vorba de despărțire, fiecare zodie are o modalitate proprie de a trece peste. Află cum te uită zodiile și cum reacționează ele când le rănești!

Ce si cum gandesc barbatii in functie de zodie. Cele mai intime secrete despre fiecare semn in parte

Ce si cum gandesc barbatii in functie de zodie. Cele mai intime secrete despre fiecare semn in parte

E greu de intuit la ce se gandesc cei din jurul nostru. Dar daca ne raportam la zodii, e posibil sa invatam sa "ii citim" mai usor. Iata ce si cum gandesc barbatii in functie de semnul astral sub care s-au nascut.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecul are destulă inteligență încât să nu își lase fericirea în mâinile altcuiva. Dacă totuși reușești să îi ajungi la inimă, îți va face o analiză la rece după despărțire, îți va găsi defectele și va renunța cu ușurință la tine. Un Berbec decide să își vadă de viața lui în momentul în care îi întorci spatele sau faci ceva ce el consideră greșit.

Taur


Taurul suferă cu adevărat după tine, dar „îl ține” până când găsește o cutie delicioasă cu înghețată. Pentru el, dragostea chiar trece prin stomac, așa că poți să-ți închipui că nu va suspina prea mult după tine.

Gemeni


Nativul Gemeni este, de obicei, cel care frânge inima cuiva, dar dacă reușești totuși să îl faci să te iubească, îi va fi greu să te uite. Va petrece o săptămână, două amintindu-și de toate momentele voastre frumoase, le va povesti prietenilor despre tine, iar într-o seară, la o petrecere la care va ajunge la întâmplare, va găsi pe altcineva care îi va atrage atenția și va uita de tine.